iOS 8.2 beta 3 readuce posibilitatea de a monitoriza nivelul de glucoza din sange

iOS 8.2 beta 3 glucoza

  Apple a lansat iOS 8.2 beta 3 in aceasta seara pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iPhone, iPad si iPod Touch, iar printre noutatile descoperite pana acum se numara si reincluderea in aplicatia Sanatate, Health, a optiunii de a monitoriza nivelul de glucoza din sange. Apple a retras aceasta functionalitate cu multe saptamani in urma, ea generand citiri gresite prin intermediul accesoriilor conectate la iDevice-urile utilizatorilor, Apple preferand sa renunte la ea.

  Reimplementarea functiei denota faptul ca Apple a rezolvat problema, astfel ca utilizatorii care isi conectau accesorii la iDevice-uri pentru a isi monitoriza nivelul de glucoza din sange folosind aplicatia Sanatate a iOS 8 o pot face din nou. In iOS 8.2 beta 3 apple le permite utilizatorilor sa-si seteze manual unitatea de masura pentru nivelul de glucoza din sange, asa ca in functie de informatiile oferite sau cerute de doctor, puteti afisa in aplicatie exact ceea ce aveti nevoie.

  Acestea fiind spuse, compania Apple implementeaza incet, dar sigur, rezolvari pentru problemele existente in iOS, dar ramane de vazut cat va dura pana cand va reusi sa le rezolve pe toate sau pe cele mai importante dintre ele.