Apple si cum ar putea fi utilizat mai usor direct de pe iPhone (Video)

  Daca v-ati dorit vreodata sa aveti un sistem de controlare al Apple TV folosind un iPhone si o aplicatie dedicata, ei bine un nou concept ne arata cum poate fi facut acest lucru. In clipul video de mai sus puteti vedea un prototip pentru o interfata dedicata Apple TV care poate fi controlata folosind atingeri si o aplicatie pentru iPhone, intreaga procedura fiind extrem de simpla.

  Practic interconctand un iPhone prin AirPlay cu un Apple TV, un utilizator poate controla interfata produsului exact precum orice alta aplicatie. Daca Apple ar implementa in aplicatia Remote un sistem de control similar, atunci ar oferi utilizatorilor o experienta de utilizare mult mai bun, iar asta fara prea mult efort.

Well, that’s the whole idea. I thought it would be worth a shot, so I built a prototype using my iPhone and AirPlay. I don’t know if it’s the definitive answer for Apple TV interaction, but I found it to be better than what we have today.

  Desi prototipul de interfata are sanse extrem de mici sa devina realitate, ar fi interesant daca Apple ar incerca macar sa faca ceva similar pentru Apple TV. Controlarea unui produs digital cu o telecomanda in locul unui sistem de gesturi sau atingeri ale unui ecran tactil nu este nici pe departe atat de grozava precum o prezinta unii, iar Apple are aici o idee de a imbunatati lucrurile.