MAGICSIM ELITE – adaptorul DUAL SIM pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus (Video)

http://vimeo.com/114120921

  MAGICSIM ELITE este denumirea primului adaptor DUAL SIM pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar in clipul video de mai sus il puteti vedea. Dupa cum probabil va imaginati deja, folosind acest adaptor veti putea conecta terminalele la doua retele de telefonie mobila simultan pentru a primi/initia apeluri telefonice sau mesaje SMS.

  Pentru a functiona, MAGICSIM ELITE impune utilizarea tat a unui nano SIM, cat si a unui SIM normal. Dupa cum veti vedea si in clip, adaptorul cu nano SIM-ul se introduc in locasul SIM al iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, in timp ce cartela SIM ramane expusa si lipita de partea posterilara a terminalelor.

  Legatira dintre cele doua cartele este facuta de catre MAGICSIM ELITE folosind circuite integrate si o placa plasticata nu chiar atat de eleganta. Lasand la o parte efectul estetic, acest adaptor aduce posibilitatea pentru a putea folosi iPhone 6 si iPhone 6 Plus in mod DUAL SIM fara prea mult efort.

MAGICSIM ELITE – adaptor DUAL SIM pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

MAGICSIM ELITE DUAL SIM iPhone 6 iPhone 6 Plus

  MAGICSIM ELITE suporta retelele de telefonie mobila 3G, 4G, LTE, GSM, GPRS, EDGE, CDMA, UMTS, WCDMA si HSDPA, deci teoretic ar trebui sa il puteti utiliza oriunde in Romania. Partea proasta a intregului produs este ca el are nevoie de jailbreak pentru a functiona impreuna cu un tweak al Cydia.

  Chiar si asa, nu cred ca foarte multe persoane vor fi suparate de obligativitatea de a face jailbreak pentru a folosi iPhone 6 si iPhone 6 Plus in mod DUAL SIM. Trecerea de la o retea la alta va fi facuta folosind tweak-ul disponibil in Cydia, astfel ca iOS-ul nu va fi derutat de multiplele retele la care sunteti conectati.

  In momentul de fata MAGICSIM ELITE este comercializat de catre o companie britanica la un pret de numai 24£, la care se adauga transportul si eventuala vama, produsul fiind compatibil cu toate modelele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus.