Facebook optimizeaza automat pozele incarcate din iPhone si iPad

Facebook optimizare poze

  Facebook a confirmat in cursul serii trecute implementarea unei noi functii pentru aplicatia dedicata terminalelor iPhone si iPad, optimizarea automata a pozelor devenind acum o functie standard pentru utilizatorii de iDevice-uri. Dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus, in momentul in care un utilizator incarca o poza pe reteaua de socializare Facebook, ea va fi automat optimizata pentru a o face mai luminoasa si mai clara, un slider pentru imbunatatirea calitatii sale fiind deasemenea disponibil.

  Dupa cum puteti vedea si din imaginile acestui articol, Facebook ne pune la dispozitie o unealta de ajustare a optimizarii pozelor direct in meniul de incarcare a acestora, utilizarea sa fiind obligatorie inainte de a publica poza. In aceasta idee, utilizatorii pot dezactiva efectele aplicate automat de catre aplicatie pentru optimizarea pozelor, sau poate ajusta fin intensitatea lor asupra imaginilor, astfel ca ramane la alegerea fiecaruia daca va publica o poza originala, sau va publica versiunea imbunatatita de catre Facebook.

Facebook optimizeaza pozele incarcate din iPhone sau iPad

Facebook optimizare poze 1

  Dupa cum era de asteptat, compania Facebook a implementat in meniul de setari al aplicatiei Facebook si optiunea de a dezactiva optimizarea automata a pozelor incarcate, astfel ca puteti sari peste procesul de imbunatatirea a lor. Optiunea este “ascunsa” in meniul in care pot fi modificate optiunile pentru administrarea calitatii pozelor si clipurilor video incarcare in reteaua de socializare, deci veti avea toate setarile intr-un singur loc pentru accesarea lor rapida la nevoie.

  Functia de optimizare automata a pozelor incarcate in Facebook va fi disponibila pentru toti utilizatorii printr-un update care va fi lansat de catre compania americana in urmatoarele zile, acum doar utilizatorii care o testeaza avand-o disponibila. Implementarea acestui sistem vine ca o surpriza pentru cei care considerau ca Instagram este in centrul atentiei cand vine vorba de partajarea de poze pe internet, insa iata ca lucrurile nu stau asa.

Facebook optimizare poze 2

2 COMENTARII