Prima Pagina 3G Rubik aduce o functie utila pentru iPhone si iPad

Rubik aduce o functie utila pentru iPhone si iPad

Rubik

  Rubik este un nou tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone si iPad, el aducand o functionalitate extrem de interesante. Mai exact, conform dezvoltatorului sau, tweak-ul Rubik ne ofera posibilitatea de a seta ca functia 3G a terminalelor sa fie dezactivata automat in momentul conectarii la o retea Wi-Fi.

  Cu ajutorul acestei optiuni, putem economisi energie in momentul in care ajungem acasa sau la serviciu, totul fara a depune efort. Dupa cum probabil stiti deja, conexiunile de internet 3G consuma multa energie a bateriei, iar daca uitati sa le dezactivati cand ajungeti acasa sau la serviciu, va reduceti serios autonomia bateriei.

Turns off 3G when locked or connected to WiFi. Also includes a 3G flipswitch to use with Control Center tweaks. Please be aware that this tweak can only work if your carrier supports 3G and Edge modes. Enable or disable from Settings.

Rubik rezlva problema rapid prin implementarea unui sistem de dezactivare automata a conexiunii de internet in momentul conectarii la o retea Wi-Fi, totul fara ca noi sa intreprindem vreo actiun. Rubik este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • brutus

  Asta da!

 • xxxx

  Si daca vrei sa faci hotspot numai poti fara sa dezactivezi rubik. 🙂

 • csi02

  Asta se poate obţine şi cu Activator!

 • adrian

  descrie si tu in doua cuvinte cum faci sa opresti datele când se conecteaza automat la wi-fi… mc

 • marian

  @adrian: Din activator nu se poate face asta automat. Asteapta sa de actualizeze Akauto 3G si Smart 3G … Astea doua stiu sa dezactiveze datele automat cand te conectezi la Wifi.

 • adrian

  eu am Digi… cu Rubik instalat se opresc automat toate datele celulare, si trece in Digi Mobil Roaming… când se dezactiveaza wi-fi sau nu mai sunt conectat la retea, revine la Digi Mobil fara roaming… si nu are nici un fel de setari, doar on/off

 • nicu

  @adrian: Activator/anywhere/network status/joined wifi si alegi switch-urile celular data si 3G pe varianta de dezactivare. Apoi pentru “left wifi” selectezi acelasi switch-uri pe varianta de activare. Bafta

 • tom

  Smart 3G+LTE e genial 🙂

 • marius_m

  Foarte tare! Mi-a crescut autonomia bateriei destul de mult.
  @Adrian: vezi ca digi are telefonia pe 3g deci nu o sa poti folosi acest tweak cu digimobil

 • Ticu

  Am crezut ca e ceva legat de cubul Rubik 🙁 Dar si informatia asta e utila.