Rubik aduce o functie utila pentru iPhone si iPad

Rubik

  Rubik este un nou tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone si iPad, el aducand o functionalitate extrem de interesante. Mai exact, conform dezvoltatorului sau, tweak-ul Rubik ne ofera posibilitatea de a seta ca functia 3G a terminalelor sa fie dezactivata automat in momentul conectarii la o retea Wi-Fi.

  Cu ajutorul acestei optiuni, putem economisi energie in momentul in care ajungem acasa sau la serviciu, totul fara a depune efort. Dupa cum probabil stiti deja, conexiunile de internet 3G consuma multa energie a bateriei, iar daca uitati sa le dezactivati cand ajungeti acasa sau la serviciu, va reduceti serios autonomia bateriei.

Turns off 3G when locked or connected to WiFi. Also includes a 3G flipswitch to use with Control Center tweaks. Please be aware that this tweak can only work if your carrier supports 3G and Edge modes. Enable or disable from Settings.

Rubik rezlva problema rapid prin implementarea unui sistem de dezactivare automata a conexiunii de internet in momentul conectarii la o retea Wi-Fi, totul fara ca noi sa intreprindem vreo actiun. Rubik este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.