Microsoft lanseaza un website special pentru a atrage posesori ai MacBook Air interesati de Surface Pro 3

MacBook Air Surface Pro 3

  Compania Microsoft a lansat in cursul zilelor trecute un nou website dedicat tabletei sale Surface Pro 3, el avandu-i in centru si pe actualii posesori ai MacBook Air. Compania americana spera ca prin noua sa campanie sa atraga utilizatori nemultumiti de Apple si dornici de o schimbare radicala.

  Making the Switch este sloganul principal al website-ului lansat de catre Microsoft, in pagina principala existand directionari spre o multitudine de sub-pagini care ii ajuta pe utilizatori sa faca schimbarea la Surface Pro 3. Microsoft ofera sfaturi pentru a transfera continutul din Mac-uri si orice alte date, totul gandit in asa mod incat sa faca schimbarea cat mai usoara.

https://www.youtube.com/watch?v=H5_CrXh227Q

  Microsoft se chinuie de mai bine de un an de zile sa convinga posesorii de Mac-uri ca tabletele sale hibrid sunt mai bune, dar nu a avut chiar atat de mult succes. Clipuri publicitare precum cel de mai sus au fost lansate in diverse ocazii, compania americana atacand punctele slabe ale produselor Apple.

  In ciuda acestei campanii continue de a atrage atentia posesorilor de MacBook Air, cei de la Microsoft nu au anuntat rezultate notabile. Acest lucru este cat se poate de normal in conditiile in care cei care cumpara un MacBook Air o fac tocmai pentru functionalitatea sa, dar si pentru ecosistemul Apple, deci trecerea la Surface Pro 3 nu este o optiune chiar atat de grozava.

Whether you’re considering Surface Pro 3 or have recently purchased one, we want to say thank you! We designed Surface Pro 3 to make you more productive in every aspect of your digital work and life. We’re truly humbled you’re here, and we’re excited to see what you do with your new Surface. Computers, and the memories you keep within them, are incredibly personal. We know moving these memories from one platform to another can be nerve-racking and learning new software can seem daunting.

  Campania celor de la Microsoft este desfasurata doar in strainatate, asa ca in Romania nu veti putea beneficia de ea.