Prima Pagina MacBook Air Microsoft lanseaza un website special pentru a atrage posesori ai MacBook Air...

Microsoft lanseaza un website special pentru a atrage posesori ai MacBook Air interesati de Surface Pro 3

MacBook Air Surface Pro 3

  Compania Microsoft a lansat in cursul zilelor trecute un nou website dedicat tabletei sale Surface Pro 3, el avandu-i in centru si pe actualii posesori ai MacBook Air. Compania americana spera ca prin noua sa campanie sa atraga utilizatori nemultumiti de Apple si dornici de o schimbare radicala.

  Making the Switch este sloganul principal al website-ului lansat de catre Microsoft, in pagina principala existand directionari spre o multitudine de sub-pagini care ii ajuta pe utilizatori sa faca schimbarea la Surface Pro 3. Microsoft ofera sfaturi pentru a transfera continutul din Mac-uri si orice alte date, totul gandit in asa mod incat sa faca schimbarea cat mai usoara.

  Microsoft se chinuie de mai bine de un an de zile sa convinga posesorii de Mac-uri ca tabletele sale hibrid sunt mai bune, dar nu a avut chiar atat de mult succes. Clipuri publicitare precum cel de mai sus au fost lansate in diverse ocazii, compania americana atacand punctele slabe ale produselor Apple.

  In ciuda acestei campanii continue de a atrage atentia posesorilor de MacBook Air, cei de la Microsoft nu au anuntat rezultate notabile. Acest lucru este cat se poate de normal in conditiile in care cei care cumpara un MacBook Air o fac tocmai pentru functionalitatea sa, dar si pentru ecosistemul Apple, deci trecerea la Surface Pro 3 nu este o optiune chiar atat de grozava.

Whether you’re considering Surface Pro 3 or have recently purchased one, we want to say thank you! We designed Surface Pro 3 to make you more productive in every aspect of your digital work and life. We’re truly humbled you’re here, and we’re excited to see what you do with your new Surface. Computers, and the memories you keep within them, are incredibly personal. We know moving these memories from one platform to another can be nerve-racking and learning new software can seem daunting.

  Campania celor de la Microsoft este desfasurata doar in strainatate, asa ca in Romania nu veti putea beneficia de ea.

 • Ionut Gabriel

  De ce am nume Ionut Gabriel si mail puse default aici ?!

 • Sebi

  Mai bine ar vinde in cat mai multe tari, printre care si romania. Atunci ar atrage mai multi clienti.

 • Vlad

  Chiar m-au facut sa rad cei de la Microsoft.Prin actiunea asta au aratat clar pragul de disperare in care a ajuns compania din cauza lipse de vanzari.Ei au impresia ca MacBook-ul nu e productiv si duc un fel de lupta impotriva lui sub pretextul acesta.Deoacamdata, nu exista pe piata un sistem de operare mai folosit pentru a produce decat Mac OS.Oricum astia iau de prosti clientii crezand ca va schimba cineva vreodata un MacBook Air cu un Surface.

 • Mihai

  Poate nu, poate da. Eu am folosit Windows multi ani. Anul trecut am trecut la mac book pro. Se misca super insa tot mai mult imi place Windows-ul. Yosemite este placut insa nu super. Cand sunt pe mac os parca simt ca am anumite limitari… Anul asta am revenit la pc cu Windows.

 • silviu

  @Mihai:
  Nu-mi vinzi mie Pro-ul?

 • Manto

  Mi-am cumparat acum o luna surface pro 3 cu procesor i7 si 8 gb ram. L-am luat ca inlocuitor de laptop. Pot sa spun ca microsoft chiar a facut un device extraordinar. Nu am nimic sa ii reprosez. Este usor de folosit, usor de transportat, il faci tableta in 2 secunde, boot-eaza aproape instant. Nu e foarte gros si nici foarte greu. Pentru mine isi face toti banii.
  Cine spune ca surface este o prostie, nu stie ce spune. Sa bagi procesor i7 si 8 gb ram intr-o astfel de carcasa e ceva.
  Desi il folosesc in principal pentru business, pot sa spun ca aplicatiile utile din store-ul lor sunt putine,dar am instalat emulator de android si cu un cont pe google play pot instala orice aplicatie sau joc si functioneaza perfect.
  Din punctul meu de vedere, in viitor toate laptopurile vor arata asa. Gen tableta. Si sunt convins ca apple va scoate ipad pro care va intra pe segmentul lui surface.

 • marius

  Mihai, nu ai auzit inca de dual-boot?Probabil!

 • uk

  Pe mine m-a facut Vlad sa rad.
  Doar pentru ca In Romania (poate si alte tari) nu ai voie sa incluzi in reclamele tale numele altui brand inseamna disperare, atunci majoritatea companiilor si supermarketuror din UK sunt disperate.
  Aici sunt reclame la Saisbury’s in care auzi numele altor 3 mari supermarketuri si comparatii de preturi.
  Terminati cu copilariile astea.
  Acum ceva ani erau reclame la BMW in care spuneau ca sunt mai buni ca AUDI, dar asta nu insemna ca erau disperati.