WiFi Booster – cea mai buna metoda de a descoperi toate retelele Wi-Fi din jurul tau

WiFi Booster

  WiFi Booster este un foarte vechi tweak al Cydia care a fost actualizat recent pentru a fi compatibil cu iOS 8, iar cu ajutorul sau putem descoperi toate retelele Wi-Fi din jurul tau. El a aparut din nevoia unui sistem mai eficient de a afisa Wi-Fi HotSpot-urile din preajma noastra si este fara discutie o alege perfecta pentru oricine.

  WiFi Booster isi instaleaza functionalitatea peste cea disponibila in aplicatia Settings a terminalelor noastre si afiseaza toate datele direct in meniul Wi-Fi. In imaginea de mai sus aveti prezentat modul in care sunt afisate datele si va puteti face o idee in legatura cu ceea ce veti vedea.

WiFi Booster is a tweak for the Settings app that enhances the Wi-Fi networks list to display all networks in range by removing the signal level limit. This allows you to connect to as many networks as a WiFi scanning app would see, e.g. WiFiFoFum, directly in the Settings app. Sometimes the number of networks available is increased by over 100%!

  Practic WiFi Booster va afisa adresa MAC a hotspot-ului Wi-Fi la care ne conectam, puterea semnalului si nimic mai mult. Ceea ce il diferentiaza pe WiFi Booster de functionalitatea din iOS este capacitatea de a afisa hotspot-uri care au un semnal mai slab decat cel minim setat de Apple pentru afisare.

The network list item has also been enhanced to show the BSSID (AP MAC address) and RSSI (signal level) for each network. No new icons are added to your homescreen. Ehancements are for the Settings app’s Wifi Network list.

  Desigur ca in cazul acestor hotspot-uri s-ar putea sa aveti probleme de conectare sau de mentinere a unei viteze bune de navigare pe internet, dar in lipsa de optiuni orice se poate dovedi a fi bun. WiFi Booster a fost actualizat in cursul noptii trecute pentru a fi compatibil cu iOS 8 si poate DESCARCAT din repo-ul BigBoss al Cydia.