Apple Campus 2 – primele cladiri apar in imagini (Video)

  Apple Campus 2 este viitorul campus modern construit de catre compania Apple in Cupertino, iar in clipul video de mai sus vedem noi imagini cu progresul constructiei sale. Imaginile prezinta primele cladiri care au “inceput sa prinda forma” dupa peste 1 an de constructi, semn ca lucrurile se misca in directia potrivita.

  Primele cladiri care sunt vizibile in din aer sunt unul dintre garajele pentru parcari, dar si sala cladirea care va gazdui auditoriul pentru conferinte. Conform unor documente recente, Apple plateste peste 160 de milioane de dolari pentru cea din urma cladire, in ea fiind amenajat un auditoriu pentru viitoarele conferinte dedicate prezentarii de produse.

  Constructorii campusului au turnat deja betonul care formeaza rutele de acces in campus si au inceput lucrul la constructia parcarii subterane. Un drum special va conecta parcarea subterana de cladirea principala din jurul campusului, angajatii urmand a avea de acolo acces la oricare dintre cladirile viitoarei locatii Apple.

Apple Campus 2 cladiri

  Apple va amenaja 5000 de locuri de parcare pentru cei pana in 30.000 de angajati care vor lucra acolo, dar si pentru cei care vor vizita campusul. Desi numarul pare mic, Apple va amenaja inclusiv parcari supraterane in jurul cladirilor, astfel ca zecile de mii de persoane ce vor ajunge in Apple Campus 2 vor avea unde sa isi parcheze masinile.

  Apple Campus 2 ar trebui finalizat pana la sfarsitul anului 2016, insa deocamdata se pare ca el este departe de a putea fi deschis pentru angajati. Chiar si asa, aparitia primelor cladiri pe terenul in care este amenajat campusul ne da de inteles ca toate companiile angajate pentru cosntructie lucreaza, aparent, conform planului, iar in 2015 vom avea o imagine mult mai clara in legatura cu ceea ce construieste Apple.

1 COMENTARIU