Apple va conserva o cladire veche de un secol prezenta in locatia Apple Campus 2

hambar Apple

  Apple construieste de peste 1 an de zile Apple Campus 2 in Cupertino pentru a gazdui zeci de mii de angajati. Lucrarile de constructie a campusului ultra-modern sunt gandite in asa fel incat sa conserve o cladire veche de peste 100 de ani care este prezenta in locatia noilor cladiri, Apple incercand sa mentina o parte din istoria comunitatii intacta.

  Glendenning Barn este un hambar prezent in locatie de peste un secol, el fiind vizibil intr-o serie de poze inregistrate cu foarte multi ani in urma, dar si in documente oficiale. Echipele de constructori angajate de catre Apple au dezasamblat complet hambarul si il vor reasamblat dupa finalizarea Apple Campus 2 exact in forma in care se afla inainte de initierea procesului de cosntructie.

  Terenul pe care este construit Apple Campus 2 a fost detinut de catre familia Glendenning pana in momentul vanzarii catre un fond de investitii, care l-a vandut mai apoi catre HP. In 2010 cei de la HP si-au inchis campusul construit acolo si au vandut terenul catre Apple, acum Apple Campus 2 fiind ridicat in locul sau.

  Apple are obiceiul de a conserva cladiri istorice sau monumente chiar si atunci cand construieste Apple Store-uri, deci actiuni de acest gen nu sunt atipice.

1 COMENTARIU