Apeluri voce WhatsApp Messenger – asa va arata noul sistem

Apeluri voce WhatsApp Messenger

  Dupa cum prea bine stiti deja, WhatsApp Messenger ne va permite in cursul anului viitor sa efectuam apeluri voce cu proprii prieteni. Sistemul de apeluri voce va functiona prin intermediul unei conexiuni de internet, iar in imaginile acestui articol puteti vedea cum va arata meniul si cum va functiona totul pentru noi.

  Am aflat inca de acum cateva saptamani de zile ca WhatsApp Messenger testeaza aceasta functionalitate si recent a inceput sa traduca elementele din interfata care au legatura cu el. Acum vedem exact si cum arata totul in aplicatia WhatsApp Messenger, cum arata lista de apeluri, dar si ecranele prin care sunt initiate/acceptate apeluri.

Apeluri voce WhatsApp Messenger 1

  Toate imaginile si functionalitatea au fost preluate direct din codul sursa al aplicatiei pentru Android si se pare ca versiunea finala va arata exact la fel. Era de asteptat ca aplicatia finala sa nu contina modificari foarte mari, iar acum ramane de vazut cum va fi gandit totul pentru utilizatorii de terminale iPhone.

  Dupa cum prea bine stiti deja, versiunile pentru iOS si Android ale WhatsApp Messenger sunt usor diferite in ceea ce priveste design-ul, asa ca s-ar putea sa avem parte de o interfata usor diferita pentru terminalele noastre. Nu se stie deocamdata cand va fi lansata aceasta noua functionalitate pentru iPhone-uri sau terminale Android, dar de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta.