Prima Pagina Firefox Fx0 – primul smartphone cu carcasa transparenta

Fx0 – primul smartphone cu carcasa transparenta

Fx0

  Fx0 este un smartphone dezvoltat de catre compania LG, el fiind primul smartphone cu carcasa transparenta. Dupa cum probabil va imaginati deja, terminalul ruleaza Firefox OS si este primul smartphone de genul sau lansat vreodata, cei de la LG gandindu-se ca putina diversitate nu strica in aceasta lume.

  Smartphone-ul transparent Fx0 are un ecran de 4.7 inch, o carcasa aurie transparenta, dar si un buton auriu ce are prezent logo-ul Firefox. Tokujin Yoshioka este designer-ul care a creat look-ul Fx0, cei de la LG fiind co-optati pentru a il produce in vedea vanzarii pe pietele de pe intregul glob.

Fx0 smartphone transparent

  Fx0 este gandit ca un smartphone care sa atraga priviri si din imagini puteti vedea ca el este cu adevarat interesant, chiar daca specificatiile nu spun aceeasi poveste. Terminalul are un ecran de 4.7 inch, un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB RAM si o baterie de 2370 mAh, deci nu va atrage foarte multi entuziasti.

  Pe de alta parte, cei care vor sa fie in centrul atentiei oriunde s-ar afla ar putea fi interesati de o achizitie a Fx0, asta in ciuda pretului de 420$ cerut pentru dispozitiv. Deocamdata doar operatorul japonez KDDI va comercializa smartphone-ul transparent Fx0 in propria retea si nu se stie daca el va ajunge vreodata in alte piete decat cele asiatice.

  Voi ati cumpara un asemenea produs ?

Fx0 smartphone transparent 1

Fx0 smartphone transparent 2

Fx0 smartphone transparent 3

Fx0 smartphone transparent 4

Fx0 smartphone transparent 5

 • Chatagra

  Spatele treaca-mearga da fata e oribila 🙂

 • virus_cz

  Dar avand in vedere ce spun cei de la firefox nu ai nevoie de super hardware … https://developer.mozilla.org/en-US/Firefox_OS/Developer_phone_guide/Firefox_OS_device_features
  iOS la fel nu foloseste extreme hardware ca si Android !!!

 • Apple4Ever

  Iubitorii de Android sunt obisnuiti de fel si fel de plasticuri oribile asa ca nu o sa fie socati

 • AppleForever

  prostia nu are limite

 • gianidiamond

  Sant pasionat de Apple! altceva nu ma intereseaza.

 • geonel

  Oribilitate!…

 • I.Aexandru

  rateu

 • rundown

  nu arata rau.. Poate spatele arci trebuit acoperit cu un plastic mai dens, nu chiar asa transparent sa se vada bateria. Cum ar fi sa mergem si noi pe strada cu haine transparente complet: panataloni, boxeri etc.

 • andi

  daca era vreo masina intelegeam sa se vada motoru si alte siteme mecanice da la un telefon e urat in draci

 • nagy77

  Dupa parerea mea numai femeile au nevoie de ceva transparenta ca sa dea bine, dar un telefon …..
  Poate a fost conceput exact in ideia asta , sa fie folosit numai de femeile transparente si atunci chiar zici WOW , pana si telefonu este transparent !!!

 • Claudiu

  Oribil!