Fx0 – primul smartphone cu carcasa transparenta

Fx0

  Fx0 este un smartphone dezvoltat de catre compania LG, el fiind primul smartphone cu carcasa transparenta. Dupa cum probabil va imaginati deja, terminalul ruleaza Firefox OS si este primul smartphone de genul sau lansat vreodata, cei de la LG gandindu-se ca putina diversitate nu strica in aceasta lume.

  Smartphone-ul transparent Fx0 are un ecran de 4.7 inch, o carcasa aurie transparenta, dar si un buton auriu ce are prezent logo-ul Firefox. Tokujin Yoshioka este designer-ul care a creat look-ul Fx0, cei de la LG fiind co-optati pentru a il produce in vedea vanzarii pe pietele de pe intregul glob.

Fx0 smartphone transparent

  Fx0 este gandit ca un smartphone care sa atraga priviri si din imagini puteti vedea ca el este cu adevarat interesant, chiar daca specificatiile nu spun aceeasi poveste. Terminalul are un ecran de 4.7 inch, un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB RAM si o baterie de 2370 mAh, deci nu va atrage foarte multi entuziasti.

  Pe de alta parte, cei care vor sa fie in centrul atentiei oriunde s-ar afla ar putea fi interesati de o achizitie a Fx0, asta in ciuda pretului de 420$ cerut pentru dispozitiv. Deocamdata doar operatorul japonez KDDI va comercializa smartphone-ul transparent Fx0 in propria retea si nu se stie daca el va ajunge vreodata in alte piete decat cele asiatice.

  Voi ati cumpara un asemenea produs ?

Fx0 smartphone transparent 1

Fx0 smartphone transparent 2

Fx0 smartphone transparent 3

Fx0 smartphone transparent 4

Fx0 smartphone transparent 5