Scuipi & Castigi: Alegeri 2014 – aplicatia stupida a sfarsitului de an 2014

Scuipi & Castigi Alegeri 2014

  Scuipi & Castigi: Alegeri 2014 este o aplicatie lansata la sfarsitul acestui an in App Store si daca erati in cautarea unui titlu care sa va ocupe orele libere in zilele urmatoare, atunci poate acesta este potrivit. Dupa cum ii spune numele, aplicatia ne permite sa scuipam unii candidati la alegerile prezidentiale ce au avut loc luna trecuta.

  Scuipi & Castigi: Alegeri 2014 este gandita ca un pamflet, este stupida si a ajuns in App Store la o luna dupa alegeri, dar inca poate fi utila. Ceea ce mi se pare comic este ca jocul are si un mdoul multiplayer care va permite sa concurati cu un prieten la scuiparea candidatilor, asa ca aveti si putina adrenalina in joc.

  Scuipi & Castigi: Alegeri 2014 este disponibila pentru descarcare gratuita si merita titlul de cea mai stupida aplicatie a anului 2014 lansata in App Store Romania. Sau poate trebuie sa acordam titlul aplicatiilor Fara Numar, Fara Numar, ori Bani ?

In 2014, hai la vot! Da un scuipat pe candidatii la presedentia Romaniei! Plictisit si scarbit de cursa prezidentiala? Ai vrea sa le arati candidatilor la presedntie ce parere ai despre ei si despre clasa politica? Simti ca explodezi pentru ca la fiecare 4 ani iesi sa votezi un alt hot?  Razbuna-te cu stil, rafinament si o doza mare de TALENT. Da o flegma, da un scuipat drept recompensa acestor caricaturi de oameni!

Ia la rand fiecare politician in parte si scuipa-l! Scuipa-i, fara numar, pe toti sau scuipa-l pe cel care te calca mai rau pe bataturi. Crezi ca Diaconescu este victima sigura? Esti sigur ca Ponta se pricepe doar la plagiat? Crezi ca Vadim fabuleaza? Poate chiar te enerveaza fata lui Basescu? Inainte sa mergi la vot relaxeaza-te si descarca-ti doza de scuipati intr-un spatiu familiar, impreuna cu prietenii, familia, colegii de munca, seful si lista poate continua.

Cum se joaca

*Incepi jocul cu un personaj – Seful.
*Imediat dupa numaratoarea inversa, pe ecran apare textul “ Scuipa”- acum este momentul sa actionezi! Apasa repede pe caracterul tau!
*Daca te grabesti, tu vei fi cel scuipat.
*Ca sa castigi,trebui sa fii primul care scuipa de 3 ori.
*Aduna cat mai multe puncte si cumpara-ti din magazin alte personaje pe care le poti scuipa in voie: Puie Monta, Don Mafia si Operatiunea Elodia.
*Noi personaje vor fi incluse la sugestia voastra!
*Alege-l pe cel care te enerveaza cel mai tare si varsa-ti nervii pe el! Poti aduna puncte doar in modul singleplayer – scuipa fara numar!

In modul multiplayer, imparti telefonul cu un prieten. Daca ti-ai cumparat personaje, fiecare poate alege cine vrea sa fie, pe cine vrea sa scuipe. Sistemul e acelasi: dupa numaratoare, scuipa. Daca esti primul care il scuipa pe celalalt de 3 ori, castigi.

Ti-am ales o arena pe cinste: Casa Poporului! Tratateaza-o cu cinste! Scuipa cumpatat si vei fi remunerat! Scuipa-ti si va bucurati, mergi insa si votati, Romania sa salvati! Contacteaza-ne si sugereaza-ne noi figuri, noi personaje, noi politicieni! Da-ne un rate de 5 stele si ajuta-ne sa scapam Romania de belele!

Pretul initial:
Nume:
Scuipi & Castigi: Alegeri 2014

Gratuit

s





Developer: Pavel Dan
Categoria: Games


Descriere: In 2014, hai la vot! Da un scuipat pe candidatii la presedentia Romaniei!

Plictisit si scarbit de cursa prezidentiala
Ai vrea sa le arati candidatilor la presedntie ce parere ai despre ei si despre clasa politica
Simti ca explodezi pentru ca la fiecare …


Dimensiunea aplicatiei este: 44.8 Mb