Iata cum sorteaza un iPhone M&M-uri dupa culoarea lor (Video)

  Daca va place sa mancati M&M-urile in functie de culoarea vostra favorita, ei bine acum puteti folosi inclusiv un iPhone pentru acest task. In clipul video de mai sus aveti prezentata masinaria creata de catre un blogger britanic, el folosind un terminal iPhone pentru a isi sorta M&M-urile in functie de culoarea lor inainte de a le manca.

  Marcus Persson este numele bloggerului care a creat aceasta masinarie interesanta, el folosind un iPhone 5S, un calculator Arduino si un motor de 80 de rotatii pe minut. Folosind camera iPhone 5S si o aplicatie speciala, terminalul iPhone ii spune calculatorului Arduino cum sa sorteze M&M-urile in functie de culoarea lor, ele fiind separate in canale de distributie.

  Bloggerul a creat inclusiv un tutorial prin care va puteti face propria masina de acest gen in propria casa, insa desigur ca trebuie sa aveti foarte multa rabdare pentru a o realiza in totalitate. Ca sa fiu sincer, aceasta este una dintre cele mai interesante masinarii realizate pentru a functiona impreuna cu un terminal iPhone, iar costurile nu sunt chiar atat de mari pentru a evita asamblarea sa.