Un LG G3 ia foc in patul unui proprietar

LG G3 ia foc

Craciunul nu s-a dovedit a fi chiar atat de feriit pentru posesoarea unui LG G3, terminalul produs de catre compania LG luand foc pentru a arde salteaua patului pe care era asezat. In imaginile de mai sus puteti vedea cum arata terminalul dupa ce a ars materialele pe care era amplasat, norocul proprietarei fiind ca nu se afla in preajma sa.

Se pare ca dispozitivul a luat foc spontan in timp ce se afla pe pat si, ca de obicei, in asemenea cazuri bateria este vinovata. Cu prezenta de spirit, fratele proprietarei a scos un stingator de incendii pentru a stinge focul iscat din cauza materialului inflamabil al saltelei, insa el nu a fost de foarte mare ajutor.

This happened suddenly to my little sister’s phone. She was awake in her bedroom, we were annoying her to start getting ready for the morning when she was suddenly crying out that her phone exploded and we turned around to see tons of smoke coming from inside her room. It was literally right beside her. We did have the fire extinguisher handy but when the battery continued to burn through the mattress, we were forced to toss the mattress out the window.

In urma utilizarii stingatorului bateria continua sa arda, asa ca singura solutie a fost aruncarea saltelei pe geam. Rezultatul final il puteti vedea si singuri in imaginile acestui articol si cu siguranta ati vazut deja alte terminale mobile, inclusiv iPhone-uri, generand probleme similare pentru utilizatori.

Desi in cazul iPhone-urilor incarcatoarele si bateriile contrafacute sunt principala problema, aici nu a fost cazul utilizarii unor asemenea componente. Fratele posesoarei LG G3-ului sustine ca doar accesorii originale au fost utilizate impreuna cu terminalul, deci este vorba doar despre o baterie de calitate proasta.

Acestea fiind spuse, cu siguranta vom vedea cazuri de acest gen in viitor, insa ele sunt din ce in ce mai rare.

LG G3 foc 1