Ignition aduce sistemul CarPlay pe tabletele iPad

Ignition

  Ignition este un tweak nou lansat in perioada Craciunului in Cydia, el fiind gandit special pentru a aduce sistemul CarPlay pe tabletele iPad. Desi in mod normal CarPlay ar trebui sa functioneze doar pe masini, iata ca el acum poate fi rulat direct pe iDevice-uri multumita solutiilor de jailbreak.

  CarPlay a fost gandit de catre Apple ca un inlocuitor pentru sistemele de entertainment ale masinilor, el avand interfata si functionalitate special create in acest sens. CarPlay permite interconectarea cu iPhone-uri pentru a prelua informatii din ele si a le controla, acest lucru putand fi posibil folosind tablete iPad.

CarPlay UI directly on top of SpringBoard on an iOS device, no need for a car! Works great for iPads mounted on the dash! App is added to Home Screen. This is primarily meant for an iPad, and iPhones aren’t really supported (however you “can” use it with an iPhone 6 Plus if you really want to).

  Ignition a fost creat pentru a functiona special cu tabletele iPad, insa dezvoltatorul sau sustine ca iPhone 6 Plus ar putea fi deasemenea utilizat. In aceasta idee, puteti folosi iDevice-ul ca si inlocuitor pentru sistemul de entertainment al masinii, sau ca si sistem de navigatie, alte terminale putand fi conectate la el.

  Ignition este disponibil pentru decarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.