BetterRotate iPad imbunatateste sistemul de rotire automata a ecranelor tabletelor iPad

BetterRotate iPad

  Daca nu sunteti multumiti de sistemul de rotire automata a ecranelor tabletelor iPad in timpul utilizarii, ei bine pentru voi exista ceva mai bun. BetterRotate iPad este un tweak lansat in cursul zilelor trecute in Cydia si el promite sa imbunatateasca modul de rotire al ecranelor tabletelor Apple.

  In imaginea de mai sus aveti o demonstratie a functionalitatii sale, el mentinand aplicatiile in aceeasi pozitie, indiferent de orientarea ecranului. In mod normal iOS-ul nu pastreaza pozitia aplicatiilor atunci cand ecranul este intors, insa acest tweak rezolva problema pentru toti utilizatorii, asa ca aplicatiile vor fi gasite usor, indiferent de orientare.

This is a simple tweak to make the icon grid the same in all orientations on iPads. I think it makes it easier to find apps. Compatible with iOS 5-8.

  BetterRotate iPad nu are alta functionalitate si este compatibil cu toate tabletele iPad care ruleaza iOS 5 – iOS 8. BetterRotate iPad  este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul ModMyi al Cydia.