Prima Pagina aplicatii ReachApp afiseaza doua aplicatii in acelasi ecran al iOS 8 (Video)

ReachApp afiseaza doua aplicatii in acelasi ecran al iOS 8 (Video)

  ReachApp este un tweak in versiune beta zilele trecute pentru cei care fac jailbreak, ea fiind gandita pentru a ne oferi un sistem de multitasking util in iOS 8. Tweak-ul este compatibil cu toate terminalele care pot afisa informatii prin sistemul Reachability, deci si cele care au un tweak din Cydia care implementeaza acest sistem.

  Dupa ce ati instalat tweak-ul si faceti un dublu tap pe butonul Home, sau apasare pe terminalele mai vechi, veti putea vedea doua aplicatii in acelasi ecran. Ultimele doua aplicatii deschis in terminalele noastre vor fi afisate prin intermediul ReachApp, deci exact ceea ce aveti nevoie pentru a va descurca usor cu ele.

  Sistemul este foarte bun pentru iPhone 6, iPhone 6 Plus sau tabletele iPad, insa pe terminalele cu ecrane mai mici probabil utilitatea sa este limitata. ReachApp este disponibil pentru instalare gratuita din repo-ul http://elijahandandrew.com/repo/ al Cydia, insa vorbim despre un tweak lansat in versiune beta, deci trebuie sa aveti grija cu el.

  • flo iP5

    Pe ip5 nu vrea sa mearga momentan…

  • simion

    Trebuie sa ai ReachAll ca sa mearga apoi setezei felul in care sa fie activata functia … Testat pe ipad air, are prea multe inperfectiuni… Nu recomand