Un dezvoltator de aplicatii le face cel mai frumos cadou de Craciun propriilor parinti (Video)

  Ieri va prezentam cel mai prost mod de a pacali pe cineva de Craciun, iar astazi va prezint cel mai frumos cadou pe care il pot primi unii parinti in aceasta perioada. In clipul video de mai sus il vedem pe Joey Tombstone, dezvoltatorul aplicatiei  Videoshop, el anuntandu-si parintii ca le-a platit integral ipoteca pentru propria casa.

  Nimeni nu stie despre cate mii sau zeci de mii de dolari a fost vorba, insa reactia parintilor denota faptul ca aceasta era o problema majora pentru ei. Videoshop este un editor video cu o multitudine de filtre care este disponibil de ceva vreme in App Store si se pare ca genereaza sume serioase de bani daca dezvoltatorul sau isi permite sa faca asemenea cadouri.

  Desigur ca publicitatea din spatele acestei actiuni va genera si mai multe vanzari in aceasta perioada, asa ca banii platiti la banca cu siguranta vor fi recuperati rapid.

1 COMENTARIU

  1. Un articol care trebuia sa fie cap de afiș…nu undeva pe la mijloc.
    Bravo lui , un gest mare. Suntem prea multi azi cei ce ne-am uitat părinții in vremurile astea tulburi.Trist dar adevărat , oameni cu inima si suflet bun sunt pe cale de dispariție.