iPhone si iPad au reprezentat jumatate dintre terminalele mobile activate de Craciun

activari terminale mobile

  De cateva luni de zile ni se spune ca Apple se pregateste sa incheie 2014 cu cel mai profitabil trimestru fiscal din istorie, iar acum avem o dovada solida pentru sustinerea zvonurilor. O companie care analizeaza evolutia terminalelor mobile la nivel global sustine ca terminalele iPhone si iPad au reprezentat jumatate dintre terminalele mobile activate de Craciun.

  Cifra este colosala daca ne gandim ca vorbim despre o analiza facuta la nivel global si ea demonstreaza popularitatea produselor Apple. In imaginea de mai sus aveti un grafic in care este prezentata diferenta dintre Apple si restul producatorilor, Samsung fiind singurul care s-a apropiat intr-o anumita masura.

To put this in perspective, for every Samsung devices that was activated, Apple activated 2.9 devices. For every Microsoft Lumia device activated, Apple activated 8.8 devices. While, the holidays in general and Christmas in particular are not the sole indicator of the smartphone market share and trends, it is safe to say that Apple’s newly released iPhone 6 and iPhone 6 Plus have had a blockbuster holiday season, despite a lackluster holiday season for the consumer electronics industry.

  Practic Apple a activat de 2.9 ori mai multe terminale mobile decat Samsung si de 8.8 ori mai multe decat cei de la Microsoft, ei detinand divizia mobila a Nokia. Diferenta creste si mai mult daca ne uitam la Sony sau LG, restul producatorilor nereprezentati in grafic avand un numar de activari mai mic decat 1.3%, asta fara a sti care a fost numarul total de activari.

  Datele inregistrate de catre aceasta companie de analiza au fost preluate din 600.000 de aplicatii pentru terminale mobile disponibile in diverse magazine virtuale. perioada de monitorizare a fost 19 – 25 decembrie, deci vorbim despre foarte multe cadouri de Craciun care s-au dovedit a fi produse Apple.