Apple Watch are un sustinator neasteptat care considera ca el va face smartwatch-urile populare

Apple Watch mainstream

  Apple Watch este primul smartwatch Apple care va fi lansat in 2015 si el are are parte de un sustinator neasteptat. Mai exact, CEO-ul T-Mobile SUA sustine Apple Watch-ul companiei Apple, el fiind sigur ca acest produs va face in sfarsit smartwatch-urile populare in randul posesorilor de smartphone-uri si nu numai.

  John Legere, CEO-ul T-Mobile, sustine ca produse precum cele ale Jawbone, Fitbit, sau Microsoft sunt grozave, dar ele nu ofera o experienta de utilizare grozava. Mai exact, ele nu arata lumii intregi potentialul pe care il au asemenea produse pentru utilizatori, insa Apple Watch-ul o va face dupa ani si ani de produse fara succes.

I love what Jawbone, Fitbit, Samsung, LG, Microsoft and others are doing in the wearables space. But we haven’t begun to see the potential of this category. It’s going to go from $1 to $20 billion in the next few years. And though we won’t see its full impact in 2015, I believe that the Apple Watch will mark the tipping point when wearables go from niche to mainstream.

  Avand in vedere ca Apple Watch va intra in productie la inceputul lunii ianuarie, toti analistii americani se asteapta ca el sa ajunga pe piata in februarie. Cu un pret de vanzare de minim 350$ in SUA, asteptarile privind vanzarile sunt de 30 de milioane de unitati in primul an, preconizarea ca 10% dintre posesorii de iPhone-uri vor cumpara un asemenea produs fiind destul de exagerate.

  Apple Watch va ajunge pe piata cu asteptari extrem de mari, insa daca le va acoperi sau nu ramane de vazut.