Prima Pagina Android Onda V919 – clona iPad Air ce ruleaza Android si Windows 8.1

Onda V919 – clona iPad Air ce ruleaza Android si Windows 8.1

Onda V919

  Onda V919 este o noua clona iPad Air aparuta recent in China, iar conform producatorilor sai, ea poate rula fara probleme sistemele de operare Android si Windows 8.1. Dupa cum puteti vedea deja din imagini, tableta are un design extrem de apropiat de cel al produsului Apple, dar probabil acest lucru nu mai uimeste pe cineva acum.

  Onda V919 are un ecran de 9.7 inch cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli, exact precum iPad Air, vine echipata cu 64 GB spatiu de stocare, dar si un slot microSD. Trecerea de la un sistem de operare la altul se face in doar cateva secunde, conform producatorilor, iar utilizarea Windows 8.1 cu un ecran tactil este facila multumita Microsoft.

  Principalul lucru care diferentiaza Onda V919 de tabletele iPad Air sau iPad Air 2 este pretul, chinezii avand o oferta mult mai buna. La un pret de numai 177$, tableta este cu 322$ mai ieftina decat cea a companiei Apple, iar unii chinezi o vor prefera cu siguranta, mai ales ca ea arata exact precum un produs fabricat de catre cei din Cupertino.

  Clone de acest gen sunt disponibile aproape oriunde in China si faptul ca ele acum sunt capabile sa ruleze chiar si doua sisteme de operare demonstreaza disperare producatorilor de a iesi in evidenta pe piata.

Onda V919 1

Onda V919 2

Onda V919 3

Onda V919 4

Onda V919 5

Onda V919 6

 • Apple4Ever

  Degeaba. Tot o mizerie chineasca ramane.
  Un iPad e TABLETA si dupa 4 ani ( iPad 2 ruleaza inca multumitor) pe cand capacul asta de toaleta nu apuca 1 an jumate la vreun utilizator.

 • tzingtao

  Am avut sansa sa incerc o tableta Onda cea cu octacore allwinder a80, pur si simplu zboara, facea pipi pe al meu ipad 4….Unele produse de la migdalati chiar au trecut de pragul chinezariilor proaste… Sunt cateva firme foarte bune in china care fac lucruri calitative, chiar daca se insipira mai mult sau mai putin de la producatori consacrati,,,

 • EuGeorge

  Pt piata lor nu au nevoie de mai mult. Tabletele astea nu ajung ft multe in lume,iar ei nu dau 2 bani pe brand. Au produse care arata ca cele Apple,au Mc-ul lor,Kfc-ul lor,masinile lor chinezesti identice cu tot ce e pe piata Mercedes,Bmw,Rolls,Vw…etc,haine la fel,nu au nevoie de Armani sau Versace sau cine stie ce firme,au proprile lor firme cu haine identice:))
  Ei sunt cei care produc piesele,ansambleaza tabletele Ipad,deci in mentalitatea lor,dc sa plateasca catre Apple cv ce ei produc si pot singuri sa reproduca dar sub un alt nume.Intr-adevar ca nu se compara calitativ,dar pt ei e indeajuns,iar la pretul pe care il are e ft accesibil si tine sigur mai mult de 1 an jumate,au si ei acolo garantiile lor.