Apple modifica termenii si conditiile de utilizare ai iTunes Store Romania

Termeni Conditii iTunes Store Romania

  In cursul zilei de ieri compania Apple a actualizat termenii si conditiile de utilizare ai iTunes Store Romania, iar in imaginea de mai sus aveti modificarile impuse pentru romani. Mai exact, compania americana ne cere sa fim de acord cu noii termeni privind acordul cu transmiterea facturilor pe cale ectronica si confirmarea rezidentei fiscale in vederea trimiterii acestor facturi.

  Saptamana trecuta compania Apple a actualizat regulile privind returnarea banilor pentru achizitii facute prin intermediul iTunes Store Romania, astfel ca modificarea de acum era normala. Atunci Apple ne spuneam ca putem cere returnarea banilor pentru platile facute in vederea achizitinarii de continut din magazinul sau virtual, iar acum isi completeaza documentatia legala.

  Aceste modificari nu vor schimba in vreun fel modul in care cumparam produse din magazin, dar exista posibilitatea sa fie necesara o actualizare a adresei listate in cont. In aceasta idee, compania Apple ne-ar putea cere sa introducem o adresa reala si un cod postal real pentru a mai putea cumpara continut digital din magazinul sau, asa cum se intampla in alte tari.

  Alerta de mai sus a inceput sa apara de ieri pentru descarcarile din magazin si daca nu ati intalnit-o inca, o veti intalni in curand.