Prima Pagina Apple iPhone 6S Mini – noi detalii despre lansare

iPhone 6S Mini – noi detalii despre lansare

iPhone 6s mini

  iPhone 6S Mini este un smartphone Apple despre care v-am vorbit in acest sfarsit de an, el fiind un iPhone cu ecran de 4 inch, dar cu design similar cu cel al iPhone 6. Saptamana trecuta v-am vorbit despre cel mai recent zvon legat de posibilul nou produs al companiei americane, analistii sustinand ca el va ajunge pe piata in aceasta toamna si ca ar putea fi iPhone-ul ieftin asteptat de toata lumea.

  Astazi avem informatii contradictorii cu privire la lansarea iPhone 6S Mini, surse din interiorul lantului de distributie al Apple sustinand ca deocamdata nu exista planuri pentru a lansa acest produs. La baza acestor informatii sta faptul ca Apple nu a plasat comenzi pentru componente dedicate unui nou model al iPhone care ar avea 4 inch, deci dispozitivul are sanse infime sa apara pe piata.

Wei Feng network today through Apple’s supply chain has learned about the 4-inch screen iPhone 6s argument is just a hype. Supply chain sources said that Apple has not made ​​any new production tasks iPhone 4 inches to parts of the supply chain, and therefore will be launched on 4-inch screen Apple iPhone 6s argument is not true – at least so far.

  V-am spus inca de anul trecut ca iPhone 6S Mini este un zvon care nu va deveni realitate deoarece Apple nu are motive sa lanseze un iPhone 6 cu ecran de 4 inch pentru utilizatori. Apple are iPhone 5C si iPhone 5S care acopera acest segment si un iPhone 6 cu ecran atat de mic nu i-ar fi de ajutor in vreo situatie, informatiile aparute in cursul acestei zile confirmand pe deplin totul.

 • Paul

  Mi-ar place un iphone 6s mini dar sunt sigur ca daca ar fi lansat, nu ar fi ieftin (la fel cum nici 5c nu a fost la vremea lui).

 • david

  Da no?

 • rundown

  iphone 5c a fost si este un fail complet neatractiv. Iar tu zao sustineai sus si tare in alt articol ca e si normal ca apple sa lanseze un iphone 6s mini… acum te schimbi :))

 • Tudor Crețu

  E un lucru de anticipat pentru ei in toamna o flota de iPhone 6S mini/6S/6S Plus cu acelasi design, dar procesor A8X/A9 pe ele, 2GB RAM si alte bunataturi care vor dubla performantele actuale.