Apple Watch iti va putea porni masina cu ajutorul Viper SmartStart – CES 2015

Apple Watch Viper SmartStart

  Apple Watch este un produs ce lipseste de la CES 2015, insa pentru el cei de la Viper au creat o aplicatie speciala care interactioneaza cu sistemul SmartStart ce poate fi montat in orice masini. Aplicatia speciala pentru viitorul smartwatch Apple urmeaza sa fie lansata la scurt timp dupa aparitia ceasului si va permite controlarea unor functii ale masinii de la distanta.

  Mai exact, aplicatia Viper SmartStart pentru Apple Watch va permite pornirea, blocarea, deblocarea sau localizarea unei masini direct de pe ceasul destept al companiei Apple in cativa pasi. Desigur ca o conexiune cu un iPhone va fi necesara pentru a oferi aceasta functionalitate, terminalul eclor de la Apple urmand a se interconecta cu dispozitivul montat in masina voastra.

Wearable technology will give Viper SmartStart users the ability to feel connected with their vehicle in an even more accessible and convenient way. Whether people choose to use Viper SmartStart through their smartphone, smart watch or both, the updated Viper SmartStart 4.0 app will enhance their ability to seamlessly communicate with their car.

  Sistemele Viper SmartStart sunt utilizate de catre foarte multe persoane si asta pentru ca pretul de doar 150$ nu sperie chiar atat de multa lume care doreste sa beneficieze de functiile sale. Ganditi-va ca in baza sa veti putea porni masina iarna sau vara inainte de a intra in ea si veti avea parte de un climat potrivit pentru calatoria voastra, totul la un pret nu chiar atat de mare.

  Viper SmartStart 4.0 urmeaza sa fie lansata in cursul acestui an.