ASUS Zenfone 2 – pret, specificatii si lansare pentru primul smartphone cu 4 GB RAM – CES 2015

ASUS Zenfone 2 CES 2015

  ASUS Zenfone 2 este un nou smartphone prezentat de catre ASUS in cadrul unei conferinte ce are loc in aceste momente la CES 2015, el fiind primul smartphone cu 4 GB RAM disponibili. Dupa cum era de asteptat, noul terminal ruleaza Android 5.0 Lollipop pentru a oferi performante cat se poate de bune, cei de la ASUS implementandu-si traditionalul bloatware peste sistemul de operare.

  ASUS Zenfone 2 are un ecran Full HD de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, deci vorbim despre un terminal care nu se deosebeste de iPhone 6 Plus din acest punct de vedere. Ecranul este inclus intr-o carcasa de aluminiu care este disponibila intr-o varietate de culori, spre deosebire de terminalele lansate in trecut de catre companie, deci vor fi mai multe optiuni pentru utilizatori.

ASUS Zenfone 2 – PRET, SPECIFICATII si LANSARE pentru primul smartphone cu 4 GB RAM

ASUS Zenfone 2 CES 2015 1

  ASUS Zenfone 2 ascunde un procesor Intel Atom Z3580 de 64 biti sub ecran, cei 4 GB RAM mentionati in titlu si o baterie de 3000 mAh capabila sa ii sustina functionalitatea. ASUS a implementat deasemenea o camera principala de 13 megapixeli care are lentile cu 10 elementi, stabilizator optic de imagine si zoom optic de pana la 3X, deci vorbim despre un smartphone cu o camera potenta.

  In ciuda specificatiilor impozante, ASUS Zenfone 2 atrage atentia tuturor prin faptul ca are 4 GB RAM, exact precum majoritatea laptop-urilor vandute in momentul de fata pe piata. In aceasta idee, ne putem astepta ca Android-ul si interfata ZenUI a ASUS sa functioneze cat se poate de fluid intr-un smartphone care ofera hardware aproape la fel de bun precum cel al unui laptop.

ASUS Zenfone 2 CES 2015 2

 ASUS Zenfone 2 va fi lansat in luna martie de catre cei de la ASUS, pretul de pornire pentru noul produs urmand a fi de 199$ la contractele incheiate cu operatorii de telefonie mobila din SUA, preturile europene nefiind deocamdata disponibile.

ASUS Zenfone 2 CES 2015 3