Prima Pagina Android ASUS Zenfone 2 – pret, specificatii si lansare pentru primul smartphone cu...

ASUS Zenfone 2 – pret, specificatii si lansare pentru primul smartphone cu 4 GB RAM – CES 2015

ASUS Zenfone 2 CES 2015

  ASUS Zenfone 2 este un nou smartphone prezentat de catre ASUS in cadrul unei conferinte ce are loc in aceste momente la CES 2015, el fiind primul smartphone cu 4 GB RAM disponibili. Dupa cum era de asteptat, noul terminal ruleaza Android 5.0 Lollipop pentru a oferi performante cat se poate de bune, cei de la ASUS implementandu-si traditionalul bloatware peste sistemul de operare.

  ASUS Zenfone 2 are un ecran Full HD de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, deci vorbim despre un terminal care nu se deosebeste de iPhone 6 Plus din acest punct de vedere. Ecranul este inclus intr-o carcasa de aluminiu care este disponibila intr-o varietate de culori, spre deosebire de terminalele lansate in trecut de catre companie, deci vor fi mai multe optiuni pentru utilizatori.

ASUS Zenfone 2 – PRET, SPECIFICATII si LANSARE pentru primul smartphone cu 4 GB RAM

ASUS Zenfone 2 CES 2015 1

  ASUS Zenfone 2 ascunde un procesor Intel Atom Z3580 de 64 biti sub ecran, cei 4 GB RAM mentionati in titlu si o baterie de 3000 mAh capabila sa ii sustina functionalitatea. ASUS a implementat deasemenea o camera principala de 13 megapixeli care are lentile cu 10 elementi, stabilizator optic de imagine si zoom optic de pana la 3X, deci vorbim despre un smartphone cu o camera potenta.

  In ciuda specificatiilor impozante, ASUS Zenfone 2 atrage atentia tuturor prin faptul ca are 4 GB RAM, exact precum majoritatea laptop-urilor vandute in momentul de fata pe piata. In aceasta idee, ne putem astepta ca Android-ul si interfata ZenUI a ASUS sa functioneze cat se poate de fluid intr-un smartphone care ofera hardware aproape la fel de bun precum cel al unui laptop.

ASUS Zenfone 2 CES 2015 2

 ASUS Zenfone 2 va fi lansat in luna martie de catre cei de la ASUS, pretul de pornire pentru noul produs urmand a fi de 199$ la contractele incheiate cu operatorii de telefonie mobila din SUA, preturile europene nefiind deocamdata disponibile.

ASUS Zenfone 2 CES 2015 3

 • I.Aexandru

  eu vreau 5 gb ram:))))))

 • Adioff

  Da , pana de Paste o sa aiba 8 gb … Hai sa fim seriosi … La ce bun atata ram ?

 • Costin

  E bun pt lagul de pe ios

 • Vlad

  @Costin +1 Lasati vrajeala ca iOS merge bine cu 256mb ram.Chiar nu merge, si zilnic se vede nevoia de ram in utilizare.Poate ca 4GB sunt exagerat, dar mai bine sa ai si sa n-ai nevoie, decat sa nu ai si sa-ti trebuiasca.Apple ar face bine sa nu se mai zgarceasca ata pentru un gb de ram, ca altfel iti reduce durata de viata la un iPhone la un singur an.

 • EuGeorge

  Faptul ca Apple prezinta Iphone de 3 ani de zile cu 1gb ram nu stiti sa va plangeti,dar pt ca producatorii de telefoane cu Android implementeaza prea mult ram in telefoane stiti sa va plangeti :))

  Nu pot sa inteleg dc te-ai putea plange ca o companie introduce “prea mult” ram in telefon :)) cu ce te deranjeaza pe tine utilizator asta?

 • Ari

  @EuGeorge:frustrarea?

 • Jack

  Cati dintre voi aveti telefon Asus? Niciunul? Uau! Ce surpriza! Nici eu nu cunosc pe nimeni care sa aiba; credeti ca oricare alta companie n-ar fi putut pune 4 GB de ram in telefon? Ba da! De ce n-a facut-o? Nu era nevoie, inca! De Asus n-a auzit mai nimeni in telefonia mobila si trebuie sa fie si ea pe prima pagina a publicatiilor cu ceva si a gasit metoda. Asta e tot! Spera si ei ca vor vinde mai mult de 20 de telefoane anul asta…

 • unu

  @ EuGeorge,
  +1 Ai dreptate… Nu te poti plange ca un producator de la concurenta ofera prea mult. In alta ordine de idei, smartphone-ul asta arata de-men-ti-al! Are “materiale de calitate”, hardware-ul ar trebui sa nu ii puna nicio problema de functionare, camera este killer (cu zoom optic), iar pretul face de rusine telefoanele cu iOS.
  Avantajul nostru este sa existe concurenta cat mai acerba, poate se desteapta si Apple si vede ca se poate produce un hardware superb la costuri decente.

 • unu

  @ Jack, dar de ce a pus Apple procesoare pe 64 biti? Era nevoie? “Doar e un telefon, nu racheta!”
  Foarte bine ca se avanseaza tehnologic. Software-ul si hardware-ul sunt in tandem: cresterea unuia atrage dezvoltarea celuilalt.
  Daca Apple nu ofera asa ceva, nu mai spuneti “nu era nevoie”…