Smarter Coffe Machine iti pregateste cafeaua dimineata si te trezeste cand e gata – CES 2015

Smarter Coffe CES 2015

Smarter Coffe Machine esteun produs prezentat la CES 2015 in cursul acestei zile si este dedicat tuturor celor carora le place sa bea cafea dimineata. Dupa cum puteti vedea si din titlu, vorbim despre o masina de cafea care va poate pregati dimineata o cana calda de cafea buna si care va trezeste pentru a va bucura de ea cat inca este fierbinte.

Dezvoltata de catre o companie britanica numita Smarter, Smarter Coffe Machine este prezentata ca fiind prima masina de facut cafea care se poate interconecta prin Wi-Fi. Produsul se conecteaza la aplicatii speciale pentru iPhone sau terminale Android, ea permitand controlarea sa, dar si crearea unui program pentru a face cafea si a ne trezi dimineata.

In aceasta idee, oricine isi poate crea un program prestabilit pentru fiecare dimineata, Smarter Coffe Machine facand cafeaua in asa fel incat ea sa fie pregatita la o anumita ora. In momentul in care cana calda de cafea este gata, Smarter Coffe Machine trimite notificari catre aplicatie pentru a ne trezi  in ideea de a ne putea bucura de ea in acel moment.

Smarter Coffe Machine iti pregateste cafeaua dimineata si te trezeste cand e gata

Separat de aceasta functionalitate, Smarter Coffe Machine este capabila sa ne detecteze in momentul in care intra in casa si sa pregateasca o cana calda de cafea. Welcome Home se numeste aceasta functie, interconectarea aplicatiei din terminal cu Smarter Coffe Machine prin Wi-Fi generand actiunea de a face cafea pentru noi.

Partea interesanta a Smarter Coffe Machine este ca ea se poate sincroniza cu bratari de fitness si poate modifica taria cafelei in functie de ciclurile noastre de somn. Mai mult decat atat, puteti controla direct din aplicatie cat de puternica va fi cana voastra de cafea cand o veti bea, Smarter Coffe Machine functionand cu ajutorul unor asa-numite “carafe” care ne permit sa facem pana la 12 casti de cafea.

Smarter Coffe Machine va fi lansata luna viitoare la un pret de 130£.