Belty – cureaua cu motor pentru pantalonii tai – CES 2015

Belty curea cu motor CES 2015

  Belty este un produs extrem de interesant prezentat in cadrul CES 2015 si vorbim despre o curea motorizata capabila sa iti stranga singura pantalonii. Daca va este lene sa faceti acest lucru singuri, ei bine Belty va vine in ajutor si prin simpla apasare a unui buton se strange automat pana la punctul setat de catre voi ca fiind confortabil.

  Produsa de catre o companie franceza numita Emiota, Belty are implementati inclusiv o serie de senzori biometrici pentru pasionatii de fitness. Da, ati auzit bine, cureaua motorizata Belty poate colecta date despre miscarile noastre folosind giroscopul si accelerometrul integrate, acestea fiind automat sincronizate cu o aplicatie din iPhone.

Belty – cureaua care iti strange automat pantalonii

Belty curea cu motor CES 2015 1

  Partea interesanta este ca Belty poate monitoriza inclusiv dimensiunea taliei pentru a oferi informatii privind evolua sa de-a lungul timpului. In aceasta idee, in aplicatie veti vedea cat de mult v-ati ingrasat sau ati slabit, dar si daca deviniti prea sedentar de-a lungul timpului, cureaua fiind capabila sa monitorizeze inclusiv acest obicei nesanatos.

  Acum sa trecem la partea motorizata, cureaua Belty avand implementati o serie de motorase care permit largirea si strangerea sa automata. In momentul in care ne deplasam cureaua va detecta miscarea si se va strange in jurul taliei, iar in momentele in care stam jos ea va deveni mai larga, impiedicand astfel discomfortul creat de asezarea pe scaun cu o curea stransa.

  Desi din punct de vedere estetic Belty nu arata chiar atat de grozav, producatorii sai sustin ca ea va fi modificata pana in momentul lansarii, asa ca probabil va fi mai atractiva dina cest punct de vedere. Deocamdata nu se stie la ce pret va fi comercializata cureaua Belty, insa compania producatoare sustine ca ea va avea un pret premium, potrivit pentru un asemenea produs.

2 COMENTARII

  1. ” capabila sa iti stranga singura pantalonii. Daca va este lene sa faceti acest lucru singuri ” :))) Zaone esti tare frate!
    Cred ca asta o sa fie votat drept produsul cel mai inutil de la CES- 2015