eGeeTouch iti securizeaza bagajele in timpul calatoriilor – CES 2015

eGeeTouch CES 2015

  eGeeTouch este un lacat inteligent prezentat la CES 2015, el fiind conceput special pentru cei care calatoresc mult si au nevoie de bagaje securizate. Accesoriul este gandit pentru a functiona cu ajutorul tehnologiei NFC, astfel ca deblocarea sa se va face doar in momentul in care un terminal cu aplicatia eGee instalata este apropiat de el.

  Compania din spatele eGeeTouch sustine ca utilizarea NFC in locul Bluetooth ofera un nivel de siguranta superior din cauza proximitatii necesare pentru a debloca lacatul. In aceasta idee, doar persoanele aflate in imediata apropiere a acestuia il vor putea debloca, iar suplimentar avem si un consum redus de energie pentru produsul lor.

eGeeTouch – lacatul inteligent pentru bagaje

eGeeTouch CES 2015 1

  Pentru a debloca lacatul inteligent eGeeTouch este necesara fie o aplicatie, fie sticker NFC pentru iPhone, fie un accesoriu cu un chip NFC inclus. Folosind o tehnologie de criptare proprietara compania sustine ca pentru fiecare lacat este creat un cod unic ce nu poate fi duplicat de un alt produs existent pe piata, astfel ca obiectele voastre vor fi in deplina siguranta.

  Avand in vedere ca este important ca bagajele sa poata trece de punctele de securitate, eGeeTouch indeplineste standardele privind sistemele de securizare a bagajelor in timpul zborurilor. In aceasta idee, el este rezistent inclusiv la contactul cu apa, astfel ca daca ploua peste bagajele voastre sau daca se intampla vreun accident, el va putea fi deschis in continuare.

eGeeTouch CES 2015 2

  eGeeTouch are o baterie care functioneaza pana la 3 ani de zile in cazul utilizarii normale, iar in cazul in care el ramane fara baterie, il puteti conecta la un port USB si prin NFC il puteti debloca. eGeeTouch va fi disponibil pentru achizitie la preturi incepand de la 25$ in cursul acestui an in SUA si in alte locatii de pe glob.