Connected Pedal – pedala inteligenta pentru bicicleta ta – CES 2015

Connected Pedal - CES 2015

  Connected Pedal este un produs dezvoltat de catre o companie franceza numita Connected Cycle si prezentat la CES 2015, ea avand rolul de a ne imbunatati experienta de a ne plimba pe bicicleta. Exact asa precum va imaginati, Connected Pedal este o pedala inteligenta care se interconecteaza cu un iPhone, sau orice alt smartphone, pentru a furniza diverse informatii despre calatoriile noastre.

  Montata pe o bicicleta, Connected Pedal este capabila sa ne ofere informatii detaliate despre calatoriile noastre, exact precum orice alta banda de fitness. Separat de acestea, pedala inteligenta este capabila sa ne indice si locatia bicicletei noastre in cazul in care aceasta a fost furata, astfel ca o vom putea descoperi imediat folosind informatiile furnizate de catre GPS-ul sau.

Connected Pedal – pedala inteligenta pentru bicicleta

  In aceeasi idee, GPS-ul poate fi utilizat si pentru a afla locatia in care am lasat bicicleta, asta in cazul in care aveti obiceiul de a va abandona bicicleta in fuga. Connected Pedal se activeaza automat in timpul apasarii cu piciorul, iar in aplicatie ofera informatii despre viteza de rulare, inclinatia unei locatii, dar si numarul de calorii pe care le-am ars in timpul plimbarilor.

  Connected Pedal isi genereaza propria energie pentru functionare in timpul utilizarii, astfel ca nu va trebui sa va faceti foarte multe griji ca ea va inceta sa functioneze subit. Connected Pedal este disponibila si cu o pedala companion care nu are vreo functionalitate, ci doar este gandita pentru a oferi o simetrie in design-ul bicicletei pe care o utilizati.

  Deocamdata nu se stie cand va fi disponibila Connected Pedal pe piata sau la ce pret o vom putea cumpara. Acestea fiind spuse, ati achizitiona un produs de acest gen pentru bicicleta voastra?