Netatmo Welcome – camera inteligenta care iti spune cand membrii familiei ajung acasa – CES 2015

Netatmo Welcome CES 2015

  Netatmo este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii inteligente pentru casa, el prezentand in cadrul CES 2015 o camera inteligenta numita Welcome HD. Conform informatiilor oferite de catre producator, aceasta camera inteligenta este capabila sa recunoasca oricare dintre membrii familiei noastre folosind un software special implementat in ea.

  Folosind acest sistem de recunoastere faciala, camera ne poate atentiona in momentul in care oricare dintre membrii familiei noastre ajung acasa. Totul se intampla cu ajutorul unei aplicatii speciale care trebuie instalata in iPhone, sau alte smartphone-uri, ea afisandu-ne inclusiv un stream in timp real cu tot ceea ce se intampla in fata sa, informatii privind persoanele recunoscute fiind deasemenea disponibile.

Netatmo Welcome iti spune cand membrii familiei ajung acasa

  Camera Netatmo Welcome are un unghi de vizibilitate de 130 de grade in fata sa, astfel ca va putea “vedea” si in partile laterale daca subiectul se afla suficient de departe. Pentru a proteja intimitatea utilizatorilor, camera poate “uita” orice persoane recunoscute si notificarile trimise prin aplicatie pot fi oprite in anumite situatii, astfel ca avem control total asupra camerei noastre.

  Toate clipurile video cu inregistrari si informatiile inregistrate sunt salvate in cardul SD al camerei, astfel ca nimeni nu le va putea accesa de la distanta, indiferent de situatie. Netatmo Welcome urmeaza sa fie lansata in cea de-a doua parte a anului 2015 de catre companie, insa deocamdata nu se stie la ce pret urmeaza ea sa fie disponibila pentru achizitie din SUA.