3DRudder permite controlarea jocurilor folosind doar picioarele (Video) – CES 2015

  3DRudder este un produs prezentat in cadrul CES 2015 pentru gamerii din lumea intreaga, el fiind conceput special pentru a permite controlarea jocurilor folosind doar picioarele. In clipul video de mai sus aveti prezentat produsul aflat in dezvoltare de ceva vreme, ea oferind nu mai putin de 4 moduri de control pentru jocurile care vor oferi suport pentru el in viitorul apropiat sau indepartat.

  Dupa cum puteti vedea deja, 3DRudder nu este chiar de usor de utilizat fara o perioada de adaptare, el necesitand in acelasi timp o conexiune fizica la un calculator folosind un cablu USB. Din pacate deocamdata nu exista jocuri care sa ofere suport pentru el, insa dezvoltatorii au conceput un demo tehnologic special pentru cei interesati, el aducand in prim-plan toate beneficiile 3DRudder.

  In baza testelor, apasarea picioarelor in fata va misca utilizatorul inainte, miscarea inapoi il va intoarte inapoi, rotirile vor face zoom in sau out, ori vor roti imaginea si lucrurile contnua asa. Practic 3DRudder poate fi privit ca un joystick pe care trebuie sa il miscati in diverse directii pentru a va controla personajul din joc sau din demo-ul tehnologic.

  3DRudder este un dispozitiv interesant si el urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an.