Parrot RNB6 iti permite sa-ti controlezi masina folosind un iPhone (Video)

  Parrot RNB6 este un nou sistem de infotaiment pentru masini ce a fost prezentat la CES 2015, iar in clipul video de mai sus il puteti vedea. Desi dispozitivul functioneaza in baza sistemului de operare Android, el are integrat suport pentru sistemul CarPlay al companiei Apple, astfel ca permite interconectarea cu un iPhone pentru a permite controlarea sa.

  Cu un ecran de 7 inch si rezolutie 1280 x 720 pixeli, Parrot RNB6 afiseaza informatiile cat se poate de clar, indiferent unde este pozitionat in consola. Dupa interconectarea cu un smartphone, el va afisa toate functiile ce pot fi controlate de pe ecranul terminalului, produsul fiind mult mai versatil decat cel oferit de catre compania Apple.

  Partea interesanta este ca Parrot RNB6 poate functiona chiar si fara un smartphone, oferind posibilitatea de a utiliza sistemului de navigatie, o camera de bord sau de a face apelur telefonice. Separat utilizatorii pot vizualiza informatii de diagnosticare a autovehicolului, pot controla muzica, sistemul de climatizare sau chiar pot descarca diverse alte aplicatii.

Parrot RNB6 - CES 2015

Parrot RNB6 – un inlocuitor perfect pentru CarPlay

  Parrot RNB6 are disponibil un set special de setari pentru a controla modul in care este redat sunetul folosind difuzoarele integrate ale masinii, astfel ca puteti personaliza totul in functie de numarul de pasageri. Practic Parrot RNB6 se vrea a fi un stapan total al masinii voastre, totul controlabil de pe smartphone sau direct din consola centrala.

  Avand in vedere ca vorbim despre un sistem menit sa inlocuiasca centrul de infortaiment al masinii, trebuie sa aveti deja in consola un locas pentru un ecran de 7 inch. Deocamdata nu se stie cand va fi disponibil Parrot RNB6 sau cat va costa, insa probabil detaliile vor fi oferite zilele urmatoare in cadrul CES 2015.