Kwikset Kevo Plus iti permite sa-ti incui sau descui usa de oriunde de pe glob – CES 2015

Kwikset Kevo Plus - CES 2015

  Kwikset Kevo Plus este o yala inteligenta prezentata in cadrul CES 2015, ea avand capacitatea de a ne permite sa ne incuiem sau sa ne descuiem usile de oriunde de pe glob. Yala trebuie conectata la reteaua de internet a casei, iar cu ajutorul unei aplicatii dedicate o putem controla indiferent pe ce parte a globului ne gasim.

  Daca pana in prezent majoritatea produselor de acest gen necesitau apropierea unui iPhone pentru a descuia usa, iata ca avem si alternative, desi nu vorbim despre prima de acest gen. Kwikset Kevo Plus este gandita pentru cei care au nevoie sa permita accesul unor persoane in case fara a le oferi o cheie, ei putand face acest lucru de oriunde.

  Desi Kwikset Kevo Plus poate fi controlata folosind o aplicatie, ea are totusi o serie de eKeys (chei electronice) care permit accesul in casa folosind un cod. Mai exact, oricine are o astfel de cheie cu chip si introduce un cod potrivit va avea acces in casa voastra oricand doreste, fara ca voi sa fiti nevoiti sa il permiteti.

Kwikset Kevo Plus - CES 2015 1

Kwikset Kevo Plus iti protejeaza casa cu o yala electronica

  Kwikset Kevo Plus vine la pachet cu un dispozitiv special care se interconecteaza la router-ul casei noastre, el conectandu-se prin Bluetooth cu yala. Acest produs are rolul de a proteja yala de hackeri care ar putea incerca sa-i atace software-ul pentru a permite accesul in casa fara acordul nostru.

  Deocamdata nu se stie cat va costa Kwikset Kevo Plus in momentul lansarii, insa yala este compatibila cu o multitudine de terminale mobile prin intermedul unor aplicatii dedicate.

  Nu uitati sa urmariti toate noutatile CES 2015 pe iDevice.ro!