Ring iti controleaza iPhone-ul folosind gesturi – CES 2015

Ring control iPhone gesturi CES 2015

  Ring este un produs disponibil de ceva vreme pe piata si prezentat din nou in cadrul CES 2015, iar cu ajutorul sau putem controla un terminal iPhone folosind doar gesturi. Ring se conecteaza prin Bluetooth la iPhone-urile noastre si folosind gesturi el permite mai apoi controlarea unor elemente din interfata sau ale unor aplicatii folosind gesturi intreprinse in fata camerei terminalului.

  Ring le permite utilizatorilor sa inregistreze poze, sa scriet weet-uri, sa controleze aplicatia pentru muzica a unui terminal mobil si totul folosind simple gesturi intreprinse in fata terminalelor noastre. Avand in vedere ca interconectivitatea Ring cu iPhone-ul, sau alte smartphone-uri, se face prin intermediul Bluetooth, el poate fi utilizat si la cativa metri distanta de terminal fara probleme.

Ring controleaza un iPhone folosind gesturi

Ring control iPhone gesturi CES 2015 1

  Ring este indeajuns de mare pentru a fi plasat fara probleme in jurul unui deget si este departe de a fi comod pentru a fi purtat tot timpul pe parcursul unei zile, asa ca probabil il veti folosi doar in timpul controlarii terminalelor. Ring poate controla terminalele iPhone numai multumita aplicatiei instalate in ele de catre utilizatori, aceasta continand software-ul necesar pentru a manipula elementele vizibile pe ecran.

  Ring nu permite decat un control limitat al terminalelor iPhone si asta din cauza modului in care este construit iOS-ul, insa terminalele Android pot fi controlate mult mai usor. Ring este disponibil pentru cumparare in momentul de fata in trei marimi diferite, pretul de pornire pentru un asemenea produs fiind de 270$ in momentul de fata, el fiind disponibil doar in SUA momentan.