Breathometer Mint iti spune daca respiratia ta miroase urat (Video)

  Breathometer Mint este un produs care cauta in momentul de fata finantare prin intermediul unui website de crowdfunding, iar cu ajutorul sau putem afla daca respiratia noastra miroase urat sau nu. Dispozitivul analizeaza respiratia utilizatorilor in momentul in care este plasat direct in gura lor si poate determina calitatea acesteia.

  Prin calitate producatorii se refera la mirosul pe care aceasta il are, mai exact daca el este frumos sau urat, putand genera neplaceri pentru persoanele din jurul nostru. Separat de analizarea calitatii respiratiei, dispozitivul analizeaza inclusiv nivelul de hidratare al utilizatorilor, astfel ca putem afla rapid daca suntem suficient de hidratati sau nu.

Changes or trends in your breath quality can tell you a lot about whether your oral hygiene program is adequate, or if you need to do more,” says Charles Michael Yim, CEO of Breathometer. “Over time, low breath quality can be a signal that you need to visit your dentist or physician about other possible causes.

  Breathometer Mint analizeaza respiratia pentru a detecta trei tipuri de elemente chimice, ele putand indica si faptul ca avem probleme grave ale danturii. In baza acestei analize o aplicatie pentru iPhone si alte smartphone-uri ne atentioneaza ca respiratia noastra are nevoie de o guma mentolata pentru a nu deranja lumea din jur.

  Breathometer Mint este gandit pentru a fi vandut la pretul de 99$ pe piata in momentul lansarii, insa cei care sustin acum proiectul vor putea primi dispozitivul cu o donatie de 89$.