Apple anunta data prezentarii rezultatelor financiare pentru Q1 2015

rezultate financiare apple

  In cursul serii trecute compania Apple a publicat prin intermediul website-ului propriu data la care va organiza conferinta pentru prezentare rezultatelor financiare penru Q1 2015. 27 ianuarie este ziua in care vom afla cat a vandut si cati bani a incasat Apple in ultimele trei luni ale anului trecut, analistii avand asteptari foarte mari de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

  Compania Apple a anuntat acum trei luni de zile ca se asteapta sa incaseze 66.5 miliarde de dolari in Q1 2015, cu 7.9 miliarde de dolari mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. avand vanzari de 51 de milioane de terminale iPhone si 26 de milioane de tablete iPad in Q1 2014, anul acesta analistii au asteptari complet diferite de la compania americana.

  Mai exact, ei se asteapta la vanzari de aproximativ 70 de milioane de terminale iPhone si vanzari in scadere pentru tabletele iPad care nu mai sunt in preferintele utilizatorilor. Conferinta va incepe la miezul noptii in data de 27 ianuarie si tot atunci vom afla cifrele exacte privind vanzarile si incasarile celor din Cupertino.