Schlage Sense – yala cu HomeKit integrat care iti permite sa descui usa cu vocea folosind Siri

Schlage Sense CES 2015

  Schlage Sense este o yala prezentata in cadrul CES 2015, ea fiind una dintre primele care are platforma HomeKit integrata. Conform producatorului sau, integrarea platformei dezvoltate de catre Apple ofera compatibilitate totala cu iOS 8 si functiile sale, iar asta ne va permite sa o controlam direct de pe un iPhone sau o tableta iPad.

  Schlage Sense este o yala care va veni fara un locas pentru a introduce o cheie, care va permite deblocarea usii cu ajutorul unui keypad si a unui cod. Daca aceste metode vi se par rudimentare, atunci o puteti conecta rapid la un iPhone, iar cu ajutorul unei aplicatii dedicate veti putea controla accesul in casa voastra de oriunde v-ati afla.

Schlage Sense iti descuie usa cu vocea prin Siri

Schlage Sense CES 2015 1

  Aplicatia speciala pentru Schlage Sense ne va permite sa vedem care este statusul yalei si cine a incuiat-o ultima oara, un log al activitatilor de-a lungul timpului fiind deasemenea disponibil. Separat avem posibilitatea de a bloca sau debloca usa dupa bunul plac de la distanta, statusul bateriei yalei fiind deasemenea afisat direct in interfata aplicatiei.

  Mergand mai departe ajungem la integrarea cu Siri, un meniu special al aplicatiei permitandu-ne sa activam asistentul vocal pentru a descuia usa. Simpla rostire a unei comenzi catre Siri va debloca automat yala si va permite accesul in casa, totul mai simplu decat prin utilizarea unei chei.

  Schlage Sense urmeaza sa fie lansata in cursul acestui an, insa deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la pretul sau.