Prima Pagina accesorii CES 2015: iStick Pro permite interconectarea unui iPhone cu alte terminale mobile...

CES 2015: iStick Pro permite interconectarea unui iPhone cu alte terminale mobile si calculatoare

iStick Pro CES 2015

  iStick Pro este un produs prezentat in cadrul CES 2015 si vorbim despre o versiune noua a unui accesoriu disponibil de 2 ani pe piata. Dupa cum puteti vedea si din imagini, vorbim despre un dispozitiv capabil sa se conecteze in portul Lightning al iDevice-urilor, dar is in porturile USB sau microUSB ale unor calculatoare sau terminale mobile.

  Folosind iStick Pro un utilizator poate coneta un iPhone sau o tableta iPad la orice alt claculator sau laptop, ori chiar alt terminal mobil. Dupa interconectare, cu ajutorul aplicatiei iStick utilizatorii vor putea transfera fisiere dintr-un terminal in altul in doar cateva secunde, totul la viteze de pana la cativa zeci de MB pe secunda in majoritatea cazurilor.

  Transferul de fisiere este facut rapid, dar pe iDevice-uri vom putea vedea doar fiserele care sunt suportate de iOS si nu cele necunoscute. In aceasta idee, orice fel de filem vor trebui conversite intr-unul dintre formatele recunoscute de catre iOS, aplicatia iStick fiind limitata in eea ce priveste compatibilitatea cu diverse tipuri de fisiere existente in lumea intreaga.

iStick Pro CES 2015

  iStick Pro va fi disponibil in versiuni de 16 GB, 32 GB, 64 GB si 128 GB in urmatoarele luni, dar deocamdata nu se stie pretul pentru care vor fi ele vandute, desi ne putem imagina ca nu va fi nici pe departe unul mic.

 • amfetamin

  Bine bine,dintr-un terminal in altul nu e asa mare branza(pt asta exista si airdrop printre altele),dar de pe stick intr-un iphone sau invers nu merge? Ca asta ar fi principalul lui rol,ma gandesc,nu? De aia si are memorie proprie de 16,32,etc.

 • rundown

  interesant.

 • Luc

  Dacă Apple ar face să funcționeze bluetooth-ul si Airdrop-ul, n-ar fi nevoie de asa ceva.

 • George

  iStick (32GB) – White
  Usually ships in 1-2 weeks List Price: 139.95
  Our Price: $139.95

 • sesse

  @amfetamin : din pacate airdrop nu prea merge intre iphone si orice alte terminale

 • Andi

  Mai multă atenţie la scris. Multe, foarte multe greşeli!
  Interesant articolul, dar…

 • amfetamin

  @sesse: sincer,nu ma interesează compatibilitatea cu alte telefoane,eu vreau sa pun pozele/videourile de pe iPhone pe el si sa bag filme de pe stick pe iphone/ipad si sa le vad cu avplayer,un fel de USB OTG,ceea ce pt iPhone sunt foarte scumpe.