Prima Pagina aplicatii CES 2015: Misfit lanseaza becurile inteligente Bolt ale caror culori le controlezi...

CES 2015: Misfit lanseaza becurile inteligente Bolt ale caror culori le controlezi cu un smartphone

  Misfit este prezenta la CES 2015 cu o noua serie de becuri inteligente Bolt ale caror culori pot fi controlate folosind o aplicatie pentru smartphone. In scurtul clip video de mai sus puteti vedea cum functioneaza totusi si simpla tragere a mainii peste un slider schimba imediat culoarea luminii care inunda incaperea in care am instala becurile companiei.

  Cei de la Misfit nu sunt primii pe piata cu asemenea produse, insa ele au inceput sa devina din ce in ce mai interesante pentru publicul larg. In aceasta idee, Misfit vine cu un bec de 60W ale caror culori se schimba la comanda si partea cea mai buna este ca pretul unui asemenea produs este doar 50$, fata de minim 100$ cat costa altele competitoare.

  Dupa cum probabil va imaginati deja, becul are implementat un chip Wi-Fi prin care comunica cu aplicatia instala in smartphone-urile noastre. Din acea aplicatie putem controla intensitatea si culoarea luminii, putem aplica pulsatii pentru lumina si alte cateva actiuni pe care cei de la Misfit s-au gandit sa le ofere clientilor dornici sa se joace cu un asemenea produs.

  Becurile Misfit Bolt pot fi cumparate direct de pe website-ul producatorilor chiar acum.

  • D.L. Andrei

    Si Nikkei Luxxus e 50$. Setul de incepator este 100$

  • AndreiM92

    Zaone… Vorbesti prostii… Philips hue costa 60$ America 60€ Europa si aceleași sunt prețurile si la cealalta companie promovată de către Apple ( nu mai știu numele)

  • vasilis

    Gasesti la Auchan un asemenea bec la 89 lei cel cu warm light si vre-o 120 lei cel cu cold light (prestigio). Pe cutie scrie SMART LIGHT. Eu credeam ca are placa de retea wi-fi integrata dar din pacate comanda se face prin bluetooth si o aplicatie descarcata. Eu speram sa poata fi comandat de la distanta ca metoda impotriva hotilor dar se pare ca nu are wi-fi. Pe cutie scarie ca merge comandat de la distanta dar trebuie achizitionat un aparat separat.