CES 2015: Kodak prezinta primul sau smartphone

smartphone Kodak CES 2015

  Kodak, compania cunoscuta pentru aparatele foto capabile sa inregistreze poze excelente, a prezentat in cadrul CES 2015 primul sau smartphone. Kodak IM5 se numeste primul telefon inteligent produs de catre compania Kodak si vorbim despre un dispozitiv care nu uimeste prin specificatii, ci are doar un brand puternic in spate.

  Kodak IM5 este echipat cu un ecran de 5 inch ce are o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si 294 pixeli per inch, un procesor octa-core MediaTek MT6592, 1 GB RAM si Android 4.4 KitKat. Daca pana acum nu sunteti impresionati, ei bine e putin probabil ca ale sale camere de 13 megapixeli si respectiv 5 megapixeli sa o faca, desi probabil unii s-ar fi asteptat la mai multe de la Kodak.

  Kodak a creat o interfata speciala pentru smartphone-ul sau, insa daca el nu va inregistra cele mai bune poze cu ale sale camere, atunci rolul sau pe piata este cam greu de justificat. Cei de la Kodak vor vinde smartphone-ul IM5 la pretul de 229€ in cursul acestui an, pretul fiind potrivit pentru ceea ce ofera terminalul companiei.