CES 2015: Mophie lanseaza primele carcase cu baterie externa certificate de Apple

Mophie carcasa baterie externa

  Mophie a lansat in cadrul CES 2015 primele carcase MFi pentru terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ele promitand sa imbunatateasca semnificativ autonomia bateriei terminalelor noastre. MFi, sau Made for iPhone, este programul prin care Apple certifica acest tip de accesorii pentru vanzare, Mophie fiind unul dintre putinii producatori care respecta regulile Apple.

  Mophie Juice Pack Air si Juice Pack Plus sunt carcasele lansate in cursul acestei zile, ele prmitand sa dubleze si sa creasca cu pana la 120% autonomia bateriei celor doua terminale. Mai exact, ele ofera 17 ore de apeluri voce, 12 ore de navigare pe internet si 13 ore de vizualizare de clipuri video in plus fata de ceea ce ofera bateriile normale ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

  Intrand in detalii, Mophie Juice Pack Air si Juice Pack Plus pentru iPhone 6 ofera cu 100% si 120% mai multa autonolmie pentru utilizarea terminalelor. Pentru iPhone 6 Plus este disponibila o carcasa Mophie Juice Pack Plus care ofera doar cu pana la 60% mai multa autonomie pentru terminale, deci jumatate din ceea ce primeste iPhone 6.

  Fara a oferi detalii privind capacitatile bateriilor, putem presupune ca in cazul carcaselor pentru iPhone 6 vorbim despre baterii  de pana la 2200 mAh. In cazul iPhone 6 Plus este cel mai probabil vorba despre o baterie de pana la 1800 mAh din moment ce ofera atat de putina energie suplimentara, dar alternative acum nu exista.

  Ca de obicei, carcasele Mophie vor creste semnificativ grosimea terminalelor noastre, dar autonomia suplimentara ar trebui sa merite sacrificiul. Noile carcase sunt disponibile pentru precomanda pe website-ul producatorului la preturi ce indep de la 99$.