CES 2015: Seek aduce o camera termala pe iPhone 6

  Seek este o camera atasabila pentru iPhone 6 prezentata in cadrul CES 2015, iar dupa cum puteti vedea din clipul video de mai sus, ea ne permite sa vizualizam imagini “termice” folosind camera terminalelor. Spre deosebire de carcasele care ofera o functionalitate similara pentru produsul celor de la Apple, aceasta lentila este mult mai simpla de aplicat pe terminal.

  Seek se introduce in portul Lightning al iPhone 6, sau al altor terminale cu acelasi tip de conector, iar folosind o aplicatie dedicata putem vizualiza cata caldura emit obiectele din jurul nostru. Pentru ca vorbim despre un accesoriu care se conecteaza prin portul Lightning, el poate fi detasat oricand fara foarte mult efort si reatasat la nevoie pentru a inregistra imaginile.

  Camera Seek este capabila sa faca zoom de pana la 3X pentru obiectele din jurul nostru, aplicatia dedicata pentru iOS putand sa faca poze sau sa inregistreze clipuri video cu tot ceea ce vedem. Camera termala Seek este disponibila pentru cumparare la pretul de 200$, deci nu oricine isi va permite sa achizitioneze un asemenea accesoriu pentru propriul terminal mobil.