CES 2015: Zolt iti incarca smartphone-ul, tableta si laptop-ul

Zolt CES 2015

  Zolt este un incarcator prezentat la CES 2015 de catre compania cu acelasi nume, el fiind indeajuns de versatil pentru a permite incarcarea unui smartphone, a unei tablete si a unui laptop. Echipat cu o baterie mare si un alimentator capabil sa ofere amperajul si voltajul necesare incarcarii unui laptop, Zolt vine echipat si cu toate accesoriile potrivite pentru acest task.

  Zolt este capabil sa ofere 70W pentru incarcarea unui laptop si desi nu este capabil sa incarce complet bateria unui asemenea produs, el il poate mentine in functiune suficient de mult pentru a salva date si nu numai. Mai mult decat atat, Zolt este capabil sa incarce pana la 3 dispozitive simultan prin porturi USB si dupa cum puteti vedea din poza de mai jos, el are o multitudine de incarcatoare disponibile.

  In ciuda numarului mare de porturi, doar unul este dedicat pentru tablete si unul pentru laptop-uri celalalt neavand un amperaj suficient de mare pentru a incarca aceste produse, el fiind potrivit smartphone-urilor. In aceasta idee, trebuie sa fiti intotdeauna siguri ca introduceti cablul de incarcare in portul potrivit, altfel nu veti obtine niciun fel de energie de la Zolt.

Zolt CES 2015 1

  Fara a avea detalii cu privire la timpul de incarcare al bateriei Zolt, nu putem decat sa ghicim ca este nevoie de cateva ore pentru a avea o baterie complet incarcata in el. Zolt este disponibil la pretul incepand cu 80$ in cursul acestui an, el fiind initial vandut in SUA pentru clientii interesati.