CES 2015: Switch iti permite sa controlezi casa folosind Siri (Video)

  Switch este un nou produs lansat de catre compania iDevices la CES 2015, el avand integrata platforma HomeKit a iOS 8 pentru a ne permite sa controlam diverse obiecte electronice din casele noastre. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea Switch, el oferindu-i asistentului Siri posibilitatea de a controla produsele care sunt compatibile cu iDevice-urile.

  Switch se interconecteaza cu iPhone-urile folosind o aplicatie dedicata produsa de catre compania iDevices, iar desigur ca toate produsele din casa trebuie interconectate la ea. Dupa ce toate produsele comunica unele cu altele, folosind un terminal iPhone orice utilizator isi poate folosi vocea si comenzile vocale pentru a controla totul cu ajutorul asistentului personal Siri.

Switch iti controleaza casa folosind Siri

Switch CES 2015

  Folosind aplicatia Switch utilizatorii pot autorimatiza si diverse actiuni folosind obiectele electronice din casa, sau pot conecta actiuni de comenzi rostite pentru Siri. In clip aveti demonstrat modul in care un utilizator isi poate deschide orice produs electronic din casa folosind o simpla comanda rostita chiar la trezite, totul fiind extrem de usor de utilizat.

  Deocamdata nu se stie cand va fi lansat Switch pentru utilizatorii din lumea intreaga si la ce pret va fi el disponibil, insa este unul dintre putinele accesorii care au sistemul HomeKit integrat.