Sony Smartwatch 3 – Sony prezinta a cincea generatie a smartwatch-urilor proprii (Video) – CES 2015

  Sony Smartwatch 3 a fost prezentat in cursul noptii trecute de catre cei de la Sony in cadrul unei conferinte tinute la CES 2015. In clipul video de mai sus aveti prezentata cea de-a cincea generatie de smartwatch-uri Sony si vorbim despre o evolutie frumoasa pentru o categorie de produse care este in centrul atentiei in Las Vegas.

  Sony Smartwatch 3 ruleaza Android Wear pe un ecran LCD transflective cu o rezolutie de 320 x 320 pixeli, deci veti avea imagini afisate la o rezolutie cat se poate de buna. Marea noutate a celor de la Sony pentru acest produs este cureaua din otel inoxidabil, ei urmand calea celor de la Pebble, care au adus primele smartwatch-uri de acest gen.

  Sony Smartwatch 3 urmeaza sa ofere desigur si posibilitatea de a atasa diverse alte curele in locul celei originale oferite de catre producator, dar totul din vara. Separat Sony Smartwatch 3 are implementati senzori pentru monitorizarea activitatilor noastre de fitness, dar si un GPS care ne va spune in ce locatii am calatorit in sesiunile noastre de alergare, cati kilometri am parcurs si multe, multe altele.

Sony Smartwatch 3

  Sony Smartwatch 3 urmeaza sa fie lansat in luna martie de catre compania Sony, insa deocamdata nu se stie ce pret de vanzare va avea cand va fi disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Sony Smartwatch 3 CES 2015

Sony Smartwatch 3 CES 2015 1