Telefonul BOSS te face anonim pe internet, apare la CES 2015

Telefonul Boss CES 2015

  Fie ca esti “boss” sau nu, telefonul BOSS este potrivit pentru tine daca vrei sa ramai anonim pe internet in timp ce folosesti diverse servicii sau doar navighezi pe website-uri. Cu un ecran de 6 inch acesta are veleitaile unei tablete si nu a unui smartphone clasic, insa multumita sistemului Tor permite navigarea pe internet in conditii de anonimitate, indiferent ce aplicatie folositi sau ce website accesati.

  Telefonul BOSS are un sistem dual-SIM care permite folosirea a doua cartele simultan pentru a face apeluri telefonice sau a naviga pe internet, el fiind potrivit pentru multitaskeri. Terminalul ruleaza Android 5.0 Lollipop, deci teoretic ar trebui sa aiba performante foarte bune, hardware-ul implementat in ajutandu-l din multe puncte de vedere.

Telefonul BOSS te face anonim pe internet

Telefonul Boss CES 2015 1

  Telefonul BOSS are un ecran de 7 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, camera principala de 8 megapixeli, baterie de 3000 mAh si un procesor octa-core MediaTek teoretic performant. Compania care a produs telefonul asteapta o finantare de 150.000$ de la utilizatori pentru a putea aduce terminalul pe piata, el urmand a fi vandut la pretul de 275$ daca planurile companiei vor avea un final fericit.

4 COMENTARII