CES 2015: Saygus V2 este primul smartphone cu 320 GB spatiu de stocare

Saygus V2 CES 2015

  Saygus V2 este un smartphone prezentat in cadrul CES 2015 de catre o companie cu acelasi nume si el este primul smartphone de pe glob care vine cu 320 GB spatiu de stocare inclus. Intr-o perioada in care smartphone-urile cu ecrane mici devin inutile din cauza continutului multimedia tot mai bogat si de dimensiuni mari, smartphone-uri precum acesta ar putea reprezenta viitorul.

  Saygus V2 este echipat cu un ecran de 5 inch ce are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, are un procesor quad-core Snapdragon de 2.5 GHz, 3 GB RAM si din pacate ruleaza Android 4.4.4 KitKat. In ciuda acestui mic inconvenient, smartphone-ul are inclus 320 GB spatiu de stocare format dintr-un mediu NAND flash de 64 GB si doua carduri MicroSDXC care completeaza diferenta.

Saygus V2 primul smartphone cu 320 GB spatiu de stocare si specificatii impresionante

  Cu o camera principala de 21 megapixeli cu dual LED flash si o camera frontala de 13 megapixeli, terminalul este pregatit sa inregistreze cele mai bune clipuri video si poze. Mai mult decat atat, Saygus V2 este echipat cu o pereche de difuzoare Harman Kardon, un cititor de amprente pentru securitate, sistem de incarcare Wireless Qi si cred ca este de ajuns.

  Saygus V2 arata grozav din punct de vedere al specificatiilor si asta in conditiile in care design-ul sau nu este chiar atat de atractiv. In ciuda acestui lucru, trebuie sa recunosc faptul ca daca terminalul ar fi avut Android 5.0 Lollipop ar fi fost o recomandare mult mai buna pentru achizitie decat oricare alt varf de gama al unui producator cunoscut.

  Deocamdata nu se stie cand va fi lansat Saygus V2 sau ce pret va avea.

 

3 COMENTARII

  1. super veste eu statea cu 64 de gb plini de programe si daca se mai si dezvolta ,chiar ma miram nu mai apare ceva mai mare !