CES 2015: Reach79 promite sa dubleze puterea semnalului pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Reach79 CES 2015

  Reach79 este o carcasa prezentata in cadrul CES 2015 de catre o companie americana, ea sustinand ca produsul sau poate dubla puterea semnalului terminalelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Folosind o tehnologie proprietara brevetata, carcasa este prezentata ca fiind prima din lume care poate dubla puterea semnalului unui smartphone cu ajutorul unei antene suplimentare montate.

  Conform CEO-ului companiei, Reach79 ofera protectie de grad militar in caz de accidente, crescand in acelasi timp aria de acoperire pentru semnalul GSM. In aceasta idee el sustine ca vom avea viteze mai mari de navigare pe internet, dar si o autonomie mai buna a bateriei deoarece terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu vor fi obligate sa caute in mod constant un turn GSM apropiat.

We all want to get the most from our smartphones, and that’s exactly what Reach79 cases were designed to do. Powered by patented antenna technology, Reach79 cases are the first performance-enhancing smartphone cases designed for speed. Each case is embedded with a micro-thin, gold-plated antenna that works to increase your smartphone’s signal strength so your phone can do more for you.

Reach79 este carcasa care promite sa dubleze puterea semnalului pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Reach79 CES 2015 1

  Antena placata cu aur amplasata intre carcasa Reach79 si un strat protector pentru terminal este cea care imbunatateste puterea semnalului, asta fara a o conecta in vreun fel la iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Daca afirmatiile CEO-ului companiei vi se par exagerate, ei bine carcas a fost testata la CETECOM, un laborator certificat CTIA, si s-a demonstrat ca puterea semnalului a fost imbunatatita cu de pana la 1.6 ori in medie, peak-ul fiind de 2 ori peste puterea normala.

  Practic Reach79 promite sa rezolve majoritatea problemelor legate de operatorii de telefonie mobila care au semnal slab in anumite zone de pe glob, insa CEO-ul companiei sustine ca totul variaza in functie de operator si locatie. Reach79 este disponibila la pretul de 60$ pentru iPhone 6 si 70$ pentru iPhone 6 Plus, ele putand fi cumparate chiar acum de pe website-ul producatorului.