Apple Watch – iata cand va fi lansat

Apple Watch
Apple Watch a fost anuntat pentru lansare in cursul acestui an de catre compania Apple, iar astazi avem si primele detalii in legatura cu data la care el ar putea ajunge pe piata. Conform unor surse din interiorul companiei americane, Apple ar planui sa-si lanseze primul smartwatch in SUA in perioada lunii martie, in momentul de fata fiind finalizat procesul sau de dezvoltare.

  Apple a afirmat ca Apple Watch va fi lansat la inceputul anului 2015, SVP-ul diviziei de retail a confirmat o lansare in primavara, iar acum aflam si perioada. Pentru a se asigura ca produsul este cat se poate de bine prezentat, Apple a pregatit inclusiv o serie de programe de instruire pentru angajatii sai, managerii Apple Store-urilor urmand a participa la sedinte care vor avea loc in perioada 9 – 16 februarie 2015 in SUA si probabil alte locatii de pe glob.

Apple Watch – iata cand va fi lansat

  Inaintea lansarii efective a produsului acestia vor organiza sedinte in interiorul Apple Store-urilor pentru a familiariza si restul angajatilor Apple cu produsul. In perioada trecuta din septembrie si pana acum Apple a imbunatatit iOS-ul pentru aceasul sau, a imbunatatit autonomia bateriei, dar si sistemul de incarcare inductiva care va permite incarcarea Apple Watch fara a introduce un cablu in vreun port al sau.

  Desi Apple a fost nevoita sa amane lansarea de cateva ori, in momentul de fata planul companiei este de a lansa produsul in luna martie, cel putin in SUA. In aceasta idee, ne putem astepta ca o conferinta de presa sa fie organizata la sfarsitul lunii februarie sau la inceputul lunii martie pentru a prezenta din nou Apple Watch lumii intregi, pentru a anunta preturile de vanzare, dar si disponibilitatea sa pe glob.

  Apple a mentionat ca Apple Watch va avea un pret de vanzare care va incepe de la 350$ in SUA si probabil 350€ in Europa, diverse zvonuri au sustinut ca modelul cu bratara din otel inoxidabil si sticla de safir va costa 500$, in timp ce modelul din aur ar putea costa cateva mii de dolari.