Circulate aduce teme pentru iconita Clock a iOS 8

Circulate

  Circulate este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, iar cu ajutorul sau putem implementa o multitudine de teme pentru iconita aplicatiei Clock a sistemului de operare. In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata temele pentru iconita aplicatiei concepute de catre Apple, ele oferind o cu totul perspectiva asupra aflarii orei.

  Dupa instalarea uneia dintre aceste teme, in locui clasicei iconite a aplicatiei Clock veti vedea o serie de animatii care ar trebui sa va indice intr-un fel sau altul care este ora in locatia voastra. Dupa cum probabil va asteptati, Circulate are un meniu de setari in aplicatia Settings a terminalelor care permite personalizarea modului in care arata aceste teme, dar totul intr-o anumita limita.

Themed dynamic clock icon. The first two themes available display the time via concentric circles or via rising bars. More themes to come. Can customize all the colors and customize many other aspects such as the height and width of the rings. Can also customize the background by replacing the background image found in /Library/PreferenceBundles /CirculateSettings.bundle/. The name of the image must remain as ‘background.png’ / ‘background@2x.png’ / ‘background@3x.png’. Respring is required after changing the background image.

  Separat va puteti face propriile teme si le puteti incarca direct in terminale pentru utilizare cu dispozitivele voastre, dar va trebuie ceva indemanare pentru acest lucru. Circulate este disponibil pentru cumparare la pretul de doar 1$ din repo-ul BigBoss al Cydia.